Monolog viral. Robi din Las Fierbinți a transmis un mesaj în lacrimi, de Crăciun: „Suntem săraci. De ce să fim și răi?”

Ultima actualizare: 27-12-2021 11:06

Robi, polițistul din „Las Fierbinți”, unul dintre cele mai cunoscute seriale din România a transmis un mesaj emoționant în episodul special care a fost difuzat pe ProTV de Crăciun.

"Ce înseamnă Crăciun? Să fii mai bun, nu? Da' voi nu sunteţi deloc aşa unul cu altul! Vă zic sincer! Mă doare sufletul când spun asta!"

Monologul emoționant a fost foarte apreciat și pe rețelele de socializare. La televizor, episodul difuzat de PRO TV a fost lider detașat de audiență.

Redăm mai jos mesajul integral:

Voi nu vedeţi cât de săraci suntem? De ce să fim şi răi? De ce?

Ce înseamnă Crăciun? Să fii mai bun, nu? Da' voi nu sunteţi deloc aşa unul cu altul! Vă zic sincer! Mă doare sufletul când spun asta!

”Voi aici aveţi ba un copil, ba o mamă, ba un tată... Io n-am pe nimeni, Aspirino!

Voi sunteţi familia mea, şi eu în fiecare zi aud num' d'astea: că cutare m-a scuipat, că cutare m-a bătut, că cutare mi-a făcut! M-am săturat!

Voi credeţi că mie nu-mi ajunge? Vreau şi eu, măcar o dată, să veniţi la mine cu o reclamaţie că, nu ştiu, cutare mi-a dat o floare! Că cutare s-a uitat frumos la mine! Că cutare mi-a zis o vorbă bună! Măcar odată pe an! Să vă văd şi eu că vă bucuraţi de ceva!

Uitaţi-vă la voi! Sunteţi negri la suflet de supărare!

 

E vina mea, da! Eu l-am pus pe Giani să vă întrebe ce vă doriţi de Crăciun şi tot eu l-am pus pe Ardiles să le fure şi să le pună supriză pentru cei care nu au! Dar doar azi! Că e Crăciunul! Mâine le luaţi înapoi! Nu v-am zis că am tot inventarul aici!

Băi Brânzoi! Zici că ăla-i târnăcopul tău? Da mă, e al tău! Da' Coţăială n-are niciunul! Tu ce faci, Brânzoi, lucrezi la două târnăcoape? Ai patru mâinci, cumva, că nu se vede! Şi ăla care-i la Coţăială e şi tocit şi are şi coada ruptă! Şi lampa aia e ciobită, Brănzoi! Şi o ţineai în magazie de ani de zile, să se pună praful pe ea! N-o foloseai la nimic! Şi acum urli de nervi că nu o mai ai?

Bobiţă, tu câte borsete ai, că numai eu ştiu vreo 20? Şi faci gât pentru una care-i veche şi vai mama ei? Pandele nu are niciuna şi pur şi simplu îşi dorea şi el una!

Leonid Doni, actorul care îl interpretează pe Robi, ne-a spus că nu i-a fost ușor la filmări: "L-am citit, cred că am stat 4-5 zile să îl învăț. Mi-a fost o frică groaznică. E scris atât de bine încât trebuia doar să spui niște lucruri adevărate. Era toată distribuția în față. Ei m-au ajutat."

Mesajele transmise la petrecerea din sat de polițistul Robi au avut rolul de a arată adevărata realitate, fără niciun filtru. Un gest riscant, care a aprins spiritele în Fierbinți și le-a dat oamenilor de gândit.

Adrian Văncică, interpretul lui Celentano din serial, este cel care a scris acest monolog impresionant: "M-am gândit că sunt mulți oameni care gândesc așa. Sunt mulți români cu suflet mare, mulți oameni care vor să ajute pe cel de lângă ei, dar n-au cum."

 

Las Fierbinți a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Aproape 2,8 milioane de oameni urmăreau serialul în minutul de maximă audiență.

Adrian Văncică: "Mă bucur foarte tare că multă lume a rezonat la episodul nostru de aseară și vreau să le mulțumesc din tooata inima și că au fost alături de noii într-un număr extrem de mare și nu pot decât să le spun că nu ne oprim".

Pe rețelele sociale, în doar câteva ore, monologul lui Robi a strâns peste 22.000 de aprecieri, peste 600.000 de vizualizări și a fost distribuit de aproape 10.000 de ori.

Las Fierbinți, lider incontestabil în audiență

 

Las Fierbinți a fost lider incontestabil de audiență pe toate categoriile de public. Serialul a înregistrat 13.1 puncte de rating și 33.7% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.9 puncte de rating și 17.7% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 19:58 – 22:01, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 11.3 puncte de audiență și 37.8% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 6.3 puncte de rating și 21.0% share. La nivel național, peste 2.1 milioane de oameni se uitau la serial, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:49, aproape 2.8 milioane de români urmăreau Las Fierbinți.

Pe rețelele sociale, în mai puțin de 24 de ore, monologul lui Robi a strâns peste 21.2K aprecieri, 568K vizualizări și a fost distribuit de aproape 10K oameni.

Serialul Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO