Reacția studenților care au descoperit că secretara facultății joacă în filme pentru adulți

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Un scandal fără perdea zguduie Universitatea Politehnică din Timişoara. O secretară a instituţiei s-a filmat în ipostaze mai mult decât îndrăzneţe, într-un birou, în momentul în care şeful ei, decanul, avea o şedinţă într-o încăpere alăturată.

Ulterior a postat imaginile pe o pagină de internet dedicată adulţilor, unde mai încărcase zeci de filme cu ea. După ce a fost descoperită, actriţa de ocazie şi-a dat demisia şi a părăsit zona universitară.

Secretara a început să publice imagini cu ea în ipostaze indecente acum 3 luni - când şi-a făcut un cont pe o pagină dedicată exclusiv adulţilor. De atunci, ar fi încărcat 65 de filme - la care bloca accesul utilizatorilor din România.

Cel puţin unul este filmat în biroul ei din clădirea Facultăţii de Electrotehnica şi Telecomunicaţii de la Universitatea Politehnică din Timişoara. În descriere tânără de 25 de ani, care îşi spunea "Sweet Bunny", se lăuda că înregistrarea este făcută la o oră la care şeful ei, decanul se afla într-o încăpere alăturată.

Florin Drăgan, prorectorul UPT: "Era decanul facultăţii care avea o şedinţă pe un proiect pe care îl dezvoltăm. Ea a a mers acolo, el nu avea de unde să ştie ce face. Noi, Politehnica, nu permite astfel de comportamente, mai ales, cu atât mai mult într-un spaţiu de lucru."

Reprezentanţii Universităţii susţin însă că filmul pentru adulţi în care apare secretara ar fi fost realizat în perioada vacanţei.

Conducerea unităţii de învăţământ a fost sesizată de câţiva studenţi.

Student: "A filmat şi aici. Am auzit că nu te poţi uita la el din România."

Student: "Şi-a luat măsuri de precauţie, dar nu a prea reuşit. Noi suntem la automatica şi na... Nu e bine pentru Politehnica să se întâmple aşa ceva."

Student: "Nu ar trebui să se întâmple aşa ceva într-o facultate."

Între timp, femeia şi-a dat demisia.

Florin Drăgan, prorectorul UPT: "Chiar ştia că e greşit ce a făcut. Nu a trebuit să aplicăm un cod de etică. Chiar a fost nefericită alegerea ei, i s-a transmis acest lucru dar, deja, era cu demisia la decanatul facultăţii."

Fost rector al Universităţi Politehnice, primarul Timisoarei a comentat şi el situaţia.

Nicolae Robu, primarul municipiului Timişoara: "Fiinţa umană este o fiinţă destul de ermetica uneori. Nu pătrunzi înăuntru să vezi cee e de-adevaratea. Vedeţi câte suprize apar în viaţă în relaţia cu oamenii. În experianta de viaţă a fiecăruia apar lucruri uluitoare."

Secretara era angajată de 6 ani. Tânăra nu a putut fi contactată pentru a-şi prezenta punctul de vedere.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO