Reactia firmei de unde un sucevean a comandat un televizor si a primit pietre. Politia a deschis dosar penal


Ultimul update: Vineri 07 Iulie 2017 07:50
Data publicarii: Marti 04 Iulie 2017 17:48
Categorie: Stiri actuale
televizor suceava

Reprezentantii firmei de la care un sucevean a comandat un televizor si a primit in schimb o cutie cu doua pietre si doua crengi de brad sustin ca produsul a fost livrat firmei de curierat.

Oficialii firmei Extreme Digital, de la care s-a facut comanda, sustin ca televizorul a fost livrat catre firma de curierat.

"In urma sesizarii primite de la clientul nostru, in scurt timp s-a inceput procedura de inlocuire a produsului, care este deja in curs de livrare catre acesta. Depozitele noastre si implicit toate activitatile din spatiile respective sunt monitorizate cu tehnologie de securitate video de ultima generatie, iar manevrarea tuturor produselor de catre personalul de specialitate este atent documentata. Acest sistem ne-a permis sa finalizam in scurt timp verificarile interne, in urma carora s-a constatat faptul ca s-a predat firmei de curierat coletul cu produsul comandat, in ambalajul producatorului si cu sigiliile producatorului si nu pachetul care i s-a livrat clientului", a aratat Gina Groza, managerul firmei Extreme Digital, conform Adevarul.

Reprezentantii Fan Curier spun ca au deschis o ancheta interna, in paralel cu cea a Politiei.

Barbatul - Sergiu C. - a depus o reclamatie la Politia Municipiului Suceava in care precizeaza ca a comandat un televizor Samsung de pe siteul edigital.ro, in valoare de 2.695,56 lei, urmand sa faca plata la primirea coletului. Dupa doua zile, un angajat al unei firme de curierat i-a livrat coletul si a incasat banii, pentru care a primit chitanta. A observat ca acea cutie in care era ambalat televizorul nu corespundea cu produsul pe care l-a comandat pe internet. Acesta a desfacut cutia si a constatat ca in interior se aflau doua pietre si doua crengi de brad, precum si un suport tv.

Foto: obiectivdesuceava.ro

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO