1 leu si jumatate pe casa de marcat dintr-un club de striptease. Neregulile din cluburile de noapte

Ultima actualizare: 21-02-2013 07:00

Comisarii Garzii Financiare lucreaza si in schimbul 3. Autoritatile, care verifica noapte de noapte restaurantele si barurile, vor sa vada daca patronii isi declara toate incasarile.

Dar cum in Romania nu se intampla des asta, multi s-au trezit ca trebuie sa dea cu subsemnatul.

Munca la stat mai are din cand in cand si beneficii neasteptate, cum ar fi un control la un club de striptease, printre dansatoare goale.

Cateodata, inspectorii Fiscului mai lucreaza si noaptea. Controlul a avut loc vineri spre sambata, la 3 dimineata, iar garda financiara a decis sa suspende activitatea localului, pentru ca pe casa de marcat erau trecuti doar 1 leu si jumatate.

Au fost confiscate si cateva lazi cu whiskey, vodka si rom. Insa comisarii garzii spun ca nu au cum sa le scoata la vanzare, pentru ca sunt marcate cu timbre italienesti, asa ca sustin ca le vor distruge.

Verificarile fac parte dintre o actiune mai ampla. In ultimele luni au intrat in peste 50 de cluburi, baruri si restaurante de lux.

Inspectorii garzii financiara au controlat si cluburile "de fite" din Bucuresti, cum ar fi cele de marginea Lacului Tei, sau din Herastrau.

Cea mai mare captura intr-o singura noapte a fost de 250.000 de lei. Banii erau tinuti intr-o punga de hartie, deoarece nu erau trecuti pe casa de marcat.

Teoretic, unii nu mai au voie sa deschida 3 luni de acum incolo. Patronii vor sa conteste insa pedepsele in instanta. Iar pana la emiterea unei verdict definitiv si irevocabil, localurile pot functiona in continuare.

Administratori de cluburi considera ca autoritatile fac exces de zel ca sa imbunatateasca imaginea garzii financiare. In plus, ar prefera sa plateasca un impozit forfetar decat sa fie luati la intrebari luna de luna de comisari.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO