Răsturnare dramatică de situație. Activistul Daniel Bodnar: ”Tind să cred că nu a fost un simplu accident”

16-02-2021 12:06


Răsturnare dramatică de situație. Activistul Daniel Bodnar: ”Tind să cred că nu a fost un simplu accident”

Activistul de mediu Daniel Bodnar, care se află imobilizat la pat după ce și-a fracturat coloana într-un accident pe 19 ianuarie, crede că evenimentul rutier a fost pus la cale de o mână criminală și a cerut expertiza tehnică a mașinii.

 

Daniel Bodnar a dezvăluit că, după accident, a primit mai multe mesaje de amenințare, atât el, cât și familia lui, ceea ce îl face să creadă că accidentul a fost provocat de o mână criminală, scrie Obiectiv de Suceava.

”Unii spun că poate au pus pastile sau praf pentru somn pe unde intră aerul în mașină, alții spun că s-a umblat la direcție. Nu am verificat eu mașina, dar la câte probleme am avut cu mafia lemnului, poliția trebuia să-și pună semne de întrebare și să facă expertize”, a scris cunoscutul activist de mediu pe pagina sa de Facebook.

 

”Amenințările la adresa mea și a familiei continuă. În toată perioada după accident au fost foarte multe mesaje de amenințare, pe care le-am redirecționat la poliție. Socrul meu a fost amenințat prin SMS de cineva din Putna și nu se mai poate continua așa. Avem suficientă durere. Eu am început să mă simt mai bine psihic și mă voi interesa de accident de acum. Am și eu dreptul să-mi pun semne de întrebare, analizele la sânge nu-mi vin, tot drumul spre casă eram somnoroși, deși era o distanță scurtă. Oare ce se întâmplă? Nu știu ce a fost, eu am fost inconștient după accident și până acum nu am avut puterea să mă gândesc și la cauzele accidentului șoferului. Ne-a interesat să găsim soluții pentru recuperarea sănătății mele, iar domnul ministru m-a sunat când eram în spital la Iași și mi-a spus că știe de situație și se va face ancheta, dar lui Dani șoferul i s-a spus că dosarul va continua când eu ies din spital, dar până atunci toate probele dispar… Așa se întâmplă și cu anchetele din păduri, strâng probe când nu se mai pot strânge și nu se găsesc infractorii. Cred că trebuia atunci verificată mașina, unii spun că poate au pus pastile sau praf pentru somn pe unde intră aerul în mașină, alții spun că s-a umblat la direcție. Nu am verificat eu mașina, dar la câte probleme am avut cu mafia lemnului, poliția trebuia să-și pună semne de întrebare și să facă expertize, dar ei erau interesați dacă eu am băut alcool, deși eram PASAGER în mașină. Tind să cred că nu a fost un simplu accident… Și eu și Dani nu adormeam așa ușor în mașină niciodată. Eram obișnuiți cu drumurile lungi. Dorința mea după accident către poliție a fost să-mi vină analizele la sânge, că este dezonorant pentru mine să se creadă că eu am băut alcool atunci, dar nici până acum nu a venit rezultatul. Joi voi începe recuperarea!”, a scris Daniel Bodnar.

 

 

 

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO