PSD: „Iohannis și Cîțu trebuiau primiți cu colivă și lumânări la Institutul Cantacuzino”

Dată publicare: 01-04-2021 16:09
Dată actualizare: 01-04-2021 17:06


PSD: „Iohannis și Cîțu trebuiau primiți cu colivă și lumânări la Institutul Cantacuzino”

Prezența lui Klaus Iohannis şi a premierului Florin Cîţu, joi, la ceremonia organizată cu prilejul sărbătoririi a 100 de ani de la înfiinţarea Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” a stârnit o reacție dură a PSD.

În opinia social-democraților, președintele României, cei doi trebuiau primiţi „cu colivă şi lumânări, nu cu fanfară şi covor roşu”.

“Iohannis și Cîțu trebuiau primiți cu colivă și lumânări la Institutul Cantacuzino, nu cu fanfară și covor roșu! În pandemie, România a ajuns din producător, un simplu depozitar de vaccinuri. Nici nu s-au sinchisit să răspundă Comisiei Europene de a identifica potențiale capacități de producție pentru vaccinuri! Pur și simplu nu le-a păsat!

Pe modelul măștilor-fantomă de la Romarm, guvernarea Cîțu-Iohannis n-a fost în stare să producă la “Cantacuzino” altceva în afara unui banal supliment alimentar! Atât s-a putut!

În schimb, tare le place să ambaleze frumos coliva și să spună că e cozonac”, se arată pe pagina de Facebook a Partidului Social Democrat.
 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO