Protest la fabrica Nokia din Jucu, dupa ce un angajat a fost acuzat de furt. Ce "suvenir" ar fi luat

Ultima actualizare: 19-10-2012 21:25
nokia

Angajatii care au lucrat in schimbul de noapte la fabrica Nokia din Jucu au intrerupt activitatea pentru cateva zeci de minute, in semn de solidaritate cu un coleg acuzat de furt.

Unul dintre angajatii fabricii, Bogdan Colceriu, a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX ca un coleg al sau din schimbul de noapte a fost scos din fabrica dupa miezul noptii de catre agentii firmei de paza Securitas, desi reprezentantii Serviciului de Resurse Umane al fabricii ii permisesera acestuia sa intre in schimb.

"Un angajat de pe linia de productie de la fabrica, Iulian Chira, din Dej, fost dat afara din fabrica dupa miezul noptii si trimis acasa de catre agentii de paza de la Securitas. Noi am intrerupt activitatea in semn de solidaritate cu el si de protest fata de acest abuz. Colegul nostru a fost acuzat ca ar fi vrut sa fure baterii de telefon, dar nu s-a dovedit nimic, iar de la Resurse Umane i-au permis sa intre in schimb. Adica Nokia ii da voie sa lucreze si vine firma de paza si il scoate afara? Nu se poate asa ceva”, a spus Colceriu.

La insistentele angajatilor, in jurul orei 03.40, directorul de productie al fabricii, Florin Tulcan, a intervenit, astfel ca angajatul scos din fabrica a fost readus in unitate, reluandu-si activitatea. 

Potrivit sursei citate, conflictul ar fi izbucnit duminica, atunci cand agentii de paza ar fi gasit mai multe baterii de telefoane mobile ascunse intr-o imprimanta si l-au acuzat pe Chira ca ar fi vrut sa le fure, dar acesta a negat. 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO