Principele Nicolae, la 30 de ani. De ce ii era imposibil sa comande pizza la Palatul Elisabeta si ce pasiuni are

01-04-2015 13:35


Principele Nicolae a implinit miercuri 30 de ani.

Degajat, energic si foarte deschis, Principele Nicolae a ajuns miercuri la Palatul Elisabeta direct din inima tarii, de la Sibiu. "Cred ca in ultimele 6 luni m-am simtit mult mai relaxat mult mai confortabil in rolul meu, in pozitia mea si prin limba romana pot sa descriu caracterul meu in sfarsit", a povestit el.

In ultimii doi ani si jumatate de cand Regele Mihai l-a numit reprezentant oficial al Casei Regale, Principele Nicolae a stat mai mult in mijlocul tinerilor. Ce a incercat sa le insufle? "Lectura, natura, expeditii sau aventuri - toate astea sunt importante pentru caracterul lor, pentru viata si incerc sa ii incurajez ", a spus el.

Dupa mai multe intamplari haioase, recunoaste amuzat, ca s-a mutat de la Palatul Elisabeta intr-un apartament obisnuit din Bucurestii Noi, aproape de metrou. Locuieste impreuna cu Milo, catelul sau un simpatic "Jack Russel" si este foarte relaxat. In trecut de pilda i-a fost imposibil sa comande pizza la palat, pentru ca toti vanzatorii credeau ca face glume proaste si ii inchideau telefonul.

Principele Nicolae a invatat multe dintre obiceiurile si traditiile noastre. Are peste 20 de mii de prieteni pe Facebook, unde este foarte activ prin campanii sociale sau culturale. A reusit sa imbine repede caracterul sau jovial cu rigorile protocolului Regal.

Tanarul print isi face timp cat de des poate pentru fotbal, cricket, rugby si mai nou oina. Nascut pe 1 aprilie 1985, la Geneva, Nicolae este fiul Principesei Elena si al lui Robin Leslie Medforth-Mills, oficial al Organizatiei Natiunilor Unite. Principele este al treilea în Linia de succesiune la Coroana Romaniei dupa Principesa mostenitoare Margareta si mama sa.

VIDEO PROTVPLUS.RO