Un bărbat furios a intrat într-o primărie din Satu Mare și a atacat angajații cu un cuțit

31-07-2020 08:44


Caz șocant în Certeze, județul Satu Mare. Un bărbat în vârstă de 50 ani înarmat cu un cuțit a intrat furios în primărie și a atacat mai mulți angajați, inclusiv pe primar și pe viceprimar.

Aceștia au fost tăiați și bătuți de individul pus pe scandal, dar din fericire nimeni nu a fost grav rănit. Agresorul a fost prins în scurt timp și dus la audieri.

Conflictul a izbucnit în sediul primăriei, în jurul orei 14.00. Bărbatul în vârstă de 50 ani a intrat pus pe scandal în instituţie, înarmat cu un cuţit, şi a lovit un angajat care a încercat să-l oprească. La scurt timp a ajuns în biroul viceprimarului, pe care l-a atacat cu cuţitul. Colega acestuia a reuşit să intervină la timp, iar agresorul fugit, nu înainte de a-l lovi şi pe primar.

Petru Ciocan, primarul din Certeze: „A venit în primărie val vârtej şi mi-a pus mâna în gât. Tot bolborosea ceva, dar nu l-am înţeles şi cum a intrat val vârtej aşa a şi ieşit afară. Eu am înţeles ceva de proprietar”.

Ioan Ciorbă, viceprimarul din Certeze: „A spus că i s-a încălcat proprietatea la fiică-sa şi i-am spus frumos din partea primăriei nu, să depună o cerere la poliţie să cerceteze. Când a venit în faţa biroului, a scos cuţitul şi atunci am barat cu mâna să nu mă taie în cap şi m-am retras în spate, a ţipat colega să nu mă mai taie şi a trântit-o şi pe ea jos”.

Speriaţi, angajaţii primăriei au sunat la 112, iar medicii ajunşi în scurt timp la faţa locului le-au acordat îngrijiri medicale. Localnicii care l-au văzut pe stradă nu au observat nimic dubios la el.

Localnică: „A fost calm când a trecut pe lângă mine. Când au ieşit persoanele respective, au fost tăiate la mână, la nas. A venit ambulanţa, trei maşini de la poliţie”.

Polițiștii l-au găsit în scurt timp pe bărbat şi l-au dus la sediul poliţiei din Negrești-Oaș, la audieri.

Paula Gabor, purtător de cuvânt al IPJ Satu Mare: „Un bărbat în vârstă de 50 de ani a atacat trei persoane, iar pe a patra a lovit-o cu un obiect ascuţit în zona mâinii stângi”.

Poliţiştii fac cercatări pentru a se stabili exact împrejurările în care s-a produs incidentul.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO