Primarul unei localități din Alba a murit de Covid-19. Bărbatul avea 38 de ani

28-01-2021 11:34


Dan Cosmin Opruţa

Primarul comunei Meteş din judeţul Alba, Dan Cosmin Opruţa, care fusese confirmat cu noul coronavirus a murit. Bărbatul avea doar 38 de ani şi era unul dintre cei mai tineri primari din judeţul Alba, reales la alegerile de anul trecut.

”Cu adâncă tristeţe, colectivul Instituţiei Prefectului-Judeţul Alba deplânge trecerea în nefiinţă a domnului primar al comunei Meteş, Opruţa Dan Cosmin. A fost un om de o înaltă ţinută morală şi profesională, un prieten adevărat şi va rămâne mereu în sufletele noastre. Suntem alături de familia îndurerată. Sincere condoleanţe”, a transmis, joi, Prefectura Alba, potrivit News.ro.

Potrivit presei locale, Dan Cosmin Opruţa avea 38 de ani şi a fost reales din partea PNL la alegerile de anul trecut, fiind unul dintre cei mai tineri primari.

Alba24 scrie că primarul a ajuns la spital în urmă cu câteva zile, în stare gravă, cu saturaţie mică de oxigen, fiind confirmat cu noul coronavirus. Starea lui s-a agravat şi a fost transportat la Târgu Mure, pe ATI, unde a şi decedat şi cursul nopţii de miercuri spre joi.

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO