CRBL, dosar penal dupa accidentul de pe Centura Capitalei. Zona e recunoscuta drept una cu probleme

14-10-2013 07:29


Cantaretul CRBL s-a ales cu dosar penal pentru vatamare din culpa, dupa ce a fost implicat intr-un accident de circulatie pe soseaua, de centura a Capitalei.

UPDATE 19:00 Zona unde a avut loc accidentul e recunoscuta drept una cu probleme. Traversarea centurii in conditii de vizibilitate redusa este extrem de riscanta. Multi si-au pierdut viata chiar in acel loc.

"In primele 9 luni ale anului am avut 3 accidente grave in urma carora au murit 2 persoane si ranite grav 5. Au mai fost inregistrate inca 4 usoare cu tot atatia raniti. Serviciul rutier a inaintat catre CNADNR 4 solicitari in care am cerut schimbarea solutiei de trafic pt locul respectiv", a spus Ciprian Olteanu, seful biroului de accidente Ilfov.

Insa pana acum singurele masuri luate au fost limitarea vitezei in zona la 50 de km pe ora si lipirea unor benzi de atentionare cauciucate pe carosabil.

CRBL a lovit o masina care se afla in fata sa, dupa ce soferul acesteia a franat brusc, pentru a evita un alt autoturism care i-a taiat calea.

A lovit autoturismul in care se aflau 2 soti si fiica lor, de 8 ani, care a fost ranita usor si a fost transportata la spital pentru investigatii.

Imediat dupa accident, CRBL a mers la audieri la Politia din Voluntari:

"-O tamponare, ca orice sofer roman, neatentie la volan, atat! Ma duceam la concert, aveam treaba, nu mai aveam concertul, imi cer scuze pentru cei care ma asteptau, se intampla. Exista constatare amiabila, dar daca taticul nu a vrut sa faca amiabila la inceput pentru ca s-a speriat, si e ceva normal, am zis hai sa mergem pana la capat ca sa nu avem probleme dupa aia.

- Ce viteza aveai?

- 50!

- Pentru cate zile ti-au luat permisul?

- Pentru 15 zile!"

Din fericire, fata de 8 ani nu este in stare grava, iar masinile au fost avariate usor.

CRBL a mai fost implicat intr-un accident in 2006, cand s-a rasturnat cu masina.

Tags: crbl, accidente,

VIDEO PROTVPLUS.RO