Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că Paul Stănescu este infectat cu Covid-19

Ultima actualizare: 18-11-2020 22:27
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că Paul Stănescu este infectat cu Covid-19
Inquam/ George Calin

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seară, că, pe lângă Vasile Dîncu, şi Paul Stănescu a fost diagnosticat cu COVID-19.

 

Ciolacu a precizat că el şi-a făcut miercuri dimineaţă testul pentru a vedea dacă a fost infectat cu noul coronavirus, iar că rezultatul acestuia arată că este negativ.

În ceea ce îl priveşte pe Paul Stănescu, liderul PSD a afirmat, la România Tv, că "a avut simptome, s-a tratat la domiciliu, de marţi poate să iasă” din izolare.

Ciolacu a afirmat că şi Vasile Dîncu are COVID-19.

Liderul social-democrat a precizat că miercuri dimineaţă şi-a făcut şi el testul pentru COVID-19 şi că acesta este negativ.

 

Ce spune Ciolacu despre mască

 

Ciolacu a explicat că refuză să meargă la televiziuni sau la întâlniri de partid înainte de a se testa, acesta fiind motivul pentru care a decis ca întâlnirile cu membrii de partid din judeţe să le facă online.

Preşedintele PSD, care a fost văzut în repetate rânduri în public fără a purta masca de protecţie, a precizat că crede în utilitatea purtării măştii şi în testare.

Ciolacu a menţionat că în ultimele luni nu şi-a vizitat mama tocmai pentru că vrea să o protejeze pe aceasta de o eventuală infectare.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO