Poză de grup a liderilor PSD, la o întâlnire din Vaslui. Niciunul nu purta mască

Dată publicare: 23-05-2020 21:04
Dată actualizare: 23-05-2020 21:12
Sursa: Cristian Anton


Poză de grup a liderilor PSD, la o întâlnire din Vaslui. Niciunul nu a purtat mască

Liderii PSD s-au întâlnit vineri seara la o pensiune din apropierea Bârladului, pentru a discuta despre problemele organizațiilor din Moldova. Președintele interimar Marcel Ciolacu a postat o poză de grup în care se vede că niciunul nu purta mască.

 

Președintele PSD Marcel Ciolacu și secretarul general al partidului, Paul Stănescu, s-au întâlnit vineri seara la Pensiunea Mira, la câțiva kilometri de municipiul Bârlad, cu liderii de organizații din toată Moldova, scrie Vremea Nouă.

Marcel Ciolacu a postat pe pagina sa de socializare o fotografie cu toți cei prezenți la întâlnirea de la Mira, menționând: “Împreună cu prietenii și colegii mei din Moldova. #Moldovafrumoasasisfanta #PSD#impreuna”.

Postarea sa a devenit virală, cu peste 1.200 de reacții și aproape 600 de comentarii.

Oamenii nu au avut cuvinte de laudă la adresa liderilor PSD, mulți atrâgând atenția că niciunul din cei aflați în poză nu purta mască și nici nu respectau regula distanțierii sociale, așa cum cere legea. 

Nu a purtat mască nici în Parlament

Marcel Ciolacu este, de altfel, cunoscut pentru faptul că nu poartă mască în spațiile publice închise.

Luni, liderul PSD nu a purtat mască în Parlament, explicația sa ulterioară fiind că suferă de deviație de sept, afecțiunea care nu îi permite acest lucru.

La întâlnirea de la Pensiunea Mira au fost prezenți pe lângă Marcel Ciolacu și președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, Paul Stănescu, secretarul general al PSD, președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, Dragoș Benea, președintele PSD Bacău și Dan Nica președintele PSD Galați, președintele PSD Iași, Maricel Popa, președintele PSD Botoșani, Doina Federovici, președintele PSD Suceava, Ioan Stan.

 

Sursa: Cristian Anton, vremeanoua.ro

Tags: psd, masca, distanta, vaslui,


VIDEO PROTVPLUS.RO