Polițistul cercetat după ce s-a întâlnit cu o prostituată a provocat un accident rutier. A refuzat testarea alcoolemiei

Ultima actualizare: 15-01-2022 20:49
politist romania
Getty

Un agent de poliţie din Râmnicu Sărat este cercetat penal după ce a provocat un accident rutier şi a refuzat testarea alcoolemiei, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău.

Evenimentul rutier s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă pe un drum judeţean, în localitatea Topliceni.

Din primele date de la faţa locului a reieşit că, în timp ce conducea pe direcţia Râmnicu Sărat către Buda, un şofer în vârstă de 36 de ani, din Râmnicu Sărat, a intrat în coliziune cu două autovehicule, staţionate. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale", se precizează într-un comunicat al IPJ Buzău.

Existând suspiciuni că şoferul s-ar afla sub influenţa băuturilor alcoolice, poliţiştii care au intervenit la faţa locului au solicitat testarea cu aparatul etilotest, însă au fost refuzaţi.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru refuzarea sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, fiind sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat.

Aventurile polițistului drogat din Buzău. A mers în uniformă la o prostituată și a refuzat să plătească

Polițistul de la o secţie rurală din judeţul Buzău a ajuns în atenţia șefilor săi după ce ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu o prostituată, dar fără să plătească.

Agentul era îmbrăcat în uniformă, deși se afla în timpul liber. Acesta era însoţit de un prieten care s-a recomandat și el a fi poliţist.

Tânăra a sunat la 112, după ce între cei doi clienţi şi prietenii pe care i-a chemat în ajutor a izbucnit un adevărat scandal.

Polițistul în vârstă de 36 de ani locuiește în Râmnicu Sărat și lucrează la o secţie de poliţie rurală. După ce a ieșit din tură, în noaptea de 12 spre 13 ianuarie, acesta a mers îmbrăcat în uniforma de serviciu la Buzău, la domiciliul unei tinere de 19 ani pentru a întreține relații sexuale contra cost.

Bărbatul era însoţit de un prieten de 19 ani, care s-a recomandat a fi și el tot poliţist. Pentru că agentul a refuzat să plătească, tânara a chemat în ajutor doi prieteni. Spiritele s-au încins între cei 4 bărbaţi, iar fata a sunat după aceea la 112.

Agentul a fost verificat cu aparatul drugtest, iar rezultatul a fost pozitiv. În acest caz, inspectoratul judeţean de poliţie a deschis o anchetă internă care îl vizează pe bărbat, iar tânărul de 19 ani este cercetat acum pentru uzurpare de calităţi oficiale.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO