Polițistul care a intervenit în timpul conferinței lui Nicușor Dan ar fi fost inculpat pentru luare de mită

Ultima actualizare: 03-07-2020 16:17

Polițistul care a intervenit în timpul conferinței de presă pe care a susținut-o, joi, candidatul PNL-USR la primăria Capitalei Nicușor Dan ar fi fost inculpat pentru luare de mită şi trafic de influenţă, potrivit unui lider PNL.

„Cine face presiuni asupra lui Nicușor Dan, cine a pus mâna pe administrația locală din București... un inculpat pentru luare de mită și trafic de influență. A dirijat traficul ca să faciliteze bruiajul! Numele lui este Petculeț Stelică-Iulian, angajat al Poliției Locale sect 5, soția lui este angajată la Poliția Locală București. Petculeț a fost angajat în decembrie 2019 la Poliția Locală Sector 5. Înainte a lucrat la Poliția Locală a Municipiului București, unde a comis-o. Voi înțelegeți cum arată polițiile locale din București? Vedeți dovada la comentarii”, a scris pe pagina sa de Facebook Ciprian Ciucu, preşedintel al PNL Sector 6.

În timpul conferinței de presă organizate de Nicușor Dan în stradă au apărut mai mulți angajați ai Primăriei Sectorului 5, cu mașini de salubrizare care au claxonat fără oprire, astfel încât să bruieze declarațiile de presă.

La fața locului s-a aflat și un polițist local al Primăriei Sector 5, care, deși a fost rugat să intervină pentru restabilirea ordinii publice, i-a cerut lui Nicușor Dan să părăsească partea carosabilă și să treacă ”pă trotuar”.

Nicușor Dan: ”Dumneavoastră trebuie să apărați ordinea publică. Acești oameni perturbă ordinea publică”.
Agent de poliție: ”Domnu deputat. Domnu deputat, haideți să nu facem confuzie. Vă rog frumos, poftiți pă trotuar. Asta v-am rugat”.

Nicușor Dan: ”Trebuie să apărați ordinea publică? Ați chemat poliția, secțiunea de ordine publică?”
Agent de poliție: ”Haideți pă trotuar.Toată lumea, vă rog frumos, pe trotuar, și vorbim acolo. Văr rog mult. Domnu deputat, haideți vă rog puțină decență”.

Ulterior, Nicușor Dan a anunțat că va face plângere la poliție pentru ceea ce s-a întâmplat joi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO