Politistii din Vama Albita au descoperit 20g de cocaina intr-o masina. Soferul sustine ca e o inscenare a unui barbat gelos

09-05-2017 12:12

In Vaslui s-au descoperit 20 grame cocaina ascunse intr-o cutie metalica pusa sub portbagajul unei masini, soferul spunand ca e o razbunare.

Politistii de frontiera din Vama Albita au descoperit aproximativ 20 de grame de cocaina ascunse intr-o cutie metalica amplasata sub portbagajul unei masini conduse de un barbat din Timis, care a declarat ca inchiriase autoturismul pentru a merge la o nunta in Republica Moldova si ca banuieste ca drogurile i-au fost puse ca razbunare de catre fostul iubit al unei tinere moldovene la care fusese in vizita.

Politistii de la Punctul de Trecere a Frontierei Albita, din judetul Vaslui, au verificat, luni, un autoturism Hyundai, inmatriculat in Iasi si condus de un barbat in varsta de 35 de ani, din judetul Timis.

Politistii de frontiera si lucratorii vamali au descoperit sub masina o cutie metalica, prinsa cu un capac magnetic pe tabla de sub portbagaj. In cutie erau trei pungute transparente, doua dintre ele cu o substanta alba, iar a treia mai multe comprimate de culoare galbena.

O echipa formata din lucratori de la Serviciul Teritorial al Politiei de Frontiera Vaslui si Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate Vaslui au facut teste preliminare pentru a stabili despre ce substante este vorba.

”Cu aceasta ocazie s-a constatat ca substanta de culoare alba din ambele plicuri a reactionat pozitiv la testul pentru cocaina”, se arata intr-un comunicat al Politiei de Frontiera.

Barbatul de 35 de ani a declarat ca autoturismul pe care il conducea era inchiriat, pentru a merge in Republica Moldova, la o nunta. El a mai spus ca nu stia de cutia cu droguri ascunsa sub autoturism si ca banuieste ca i-a fost amplasata in masina ca razbunare de catre fostul iubit al tinerei moldovene la care a fost in vizita.

Substantele gasite, in greutate totala de aproximativ 20 de grame, precum si recipientul in care au fost descoperite au fost trimise spre expertiza la un laborator de specialitate.

In cauza se fac cercetari pentru introducerea in tara de droguri de risc fara drept si detinere de droguri de risc pentru consum propriu fara drept.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO