Polițist din Craiova, cercetat pentru relații intime cu o minoră, pe care a și filmat-o

Ultima actualizare: 01-11-2019 18:23

Un poliţist din Craiova a fost arestat sub acuzaţii scandaloase: este cercetat pentru că a avut relaţii intime cu o minoră de 13 ani, pe care a şi filmat-o. Imaginile şi fotografiile, cu conţinut sexual explicit, au fost găsite de procurorii DIICOT.

Poliţistul are 33 de ani şi era angajat ca agent de ordine la Secţia 5 din Craiova. Anchetatorii au aflat că avea o relaţie cu adolescenta, acum în vârstă de 15 ani, de doi ani de zile.

Împreună au făcut mai multe filmări intime, pe care şi le-au transmis printr-o aplicaţie de mesagerie mobilă. Fata era la acea vreme în grija unui asistent maternal. La ultimul control medical care i s-a făcut, a reieşit la iveală şi că fata rămăsese însărcinată, dar sarcina se oprise din evoluţie.

Imediat după ce s-a aflat povestea, agentul şi-a dat demisia. În scurt timp a fost reţinut şi apoi arestat.

Poliţistul de 33 de ani a cunoscut-o pe adolescentă în localitatea Segarcea, când fata i-a cerut o ţigară. Apoi au păstrat legătura pe reţelele de socializare şi în scurt timp, au început o relaţie. Asistentul maternal în grijă căruia se afla tânăra a observat modificări în comportamentul ei şi a anunţat Direcţia pentru protecţia copilului.

Teodora Barbu, reprezentant DGASPC Dolj: "Luând în considerare informațiile comunicate de asistentul maternal cu privire la anturajul copilului şi comportamentul inadecvat al acestuia - încălcarea frecventă a regulilor, absenteism şcolar şi de la domiciliu, consum de tutun - managerul de caz a solicitat în luna mai 2019 sprijinul BCCO pentru identificarea unor eventuale forme de abuz,exploatare, trafic asupra minorei."

Şi în scurt timp, totul a ieşit la iveală: avea o relaţie intimă cu poliţistul.

Cosmin Grădinaru purtător de cuvânt IPJ Dolj: "Mai exact barbatul respectiv este bănuit că în urmă cu 2 ani a început să întreţină relaţii sexuale cu o minoră care în perioada respectivă avea aproximativ 13 ani, ulterior acesta realizând mai multe filmări şi fotografii cu caracter sexual explicit. De asemenea cei 2 şi ar fi transmis reciproc mai multe astfel de imagini."

Poliţistul este divorţat şi tatăl unui băieţel. A trecut cu brio ultima testare psihologică, din primăvară. Ba mai mult, în februarie ieşise în evidenţă după ce a salvat un bărbat dintr-un incendiu, în ultima clipă.

Ionuţ Ciciu, vicepreşedinte sindicatul poliţiştilor Dolj: "Acest poliţist dacă a făcut ce a făcut şi de ce este acuzat, va răspunde în fata anchetatorilor şi va fi tras la răspundere. La ora asta societatea are poliţia pe care şi-o permite, o poliţie prost plătită, prost dotată şi oameni care sar gardul în această instituţie fără să urmeze institutile de învăţământ ale MAI."

Din august, adolescenta de 15 ani a fost internată într-un centru de plasament al Direcţiei pentru protecţia copilului şi este consiliată psihologic.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO