Politia Romana a inventat o autostrada intre Ramnicu Valcea si Deva. Comunicatul care i-a socat pe soferi

10-10-2016 15:02

autostrada Orastie-Sibiu, Saliste - Cunta

Cei care scriu pe site-ul InfoTrafic al Politiei Romane dau dovada de multa imaginatie si sustin ca pe Valea Oltului ar exista o autostrada.

CIRCULATIA RUTIERA, PE A1 RAMNICU VALCEA – DEVA, A FOST RELUATA”. Asa se intituleaza comunicatul publicat azi pe pagina InfoTrafic (am pastrat pozitia originala a virgulelor), comunicat care a derutat multi soferi. Iata si textul:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca traficul rutier pe autostrada A1 Ramnicu Valcea – Deva a revenit la normal.

Reamintim ca, din cauza unor lucrari care s-au executat la kilometrul 275+650 de metri, circulatia rutiera a fost oprita intre Saliste si Cunta(kilometrii 270+ 020 de metri – 292 + 455 metri).

Mai precis, lotul III din autostrada Sibiu-Deva a fost redeschis circulatiei luni, dar „lucrarile” respective s-au intins pe un an – in septembrie anul trecut soseaua a fost inchisa. Cum a aparut autostrada intre Ramnicu- Valcea si Sibiu, nu se stie, dar va asiguram ca este o pura inventie.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO