Pioșenia zilei: Viorel Cataramă s-a spovedit la ÎPS Teodosie

Ultima actualizare: 20-05-2020 21:24
Pioșenia zilei: Viorel Cataramă s-a spovedit la ÎPS Teodosie
Replica de Constanta

Viorel Cataramă s-a întâlnit miercuri cu Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, despre care omul de afaceri a spus că îi va fi de acum înainte duhovnic.

 

Cataramă a explicat că vizita sa este una bazată pe rugăciune, în care a căutat la ÎPS Teodosie ”sfaturi înțelepte și îndrumări binecuvântate”, scrie Replica de Constanța.

„Am venit să spun o rugăciune și să primesc binecuvântare. Biserica este locul unde trebuie să slujești, nu grădina, nu strada. De aceea merită să facem toate eforturile și să găsim toate soluțiile legale prin care preoții și credincioșii să poată sluji în biserică”, a declarat Viorel Cataramă.

 

Omul de afaceri a spus că ”mulți români au fost arestați la domiciliu” în această perioadă, iar el a venit la Constanța pentru a-l ruga pe ÎPS Teodosie să-i fie duhovnic.

”Cred că neacordarea acestei libertăți fundamentale este făcută fără motiv, din frică. O țară se dezvoltă pe bază de curaj. Cred că protestul pe care eu îl fac în conformitate cu constituția și legile României sunt menite să ofere cetățenilor. Mulți români au fost arestați la domiciliu. Am venit să îl rog pe ÎPS Teodosie să îmi fie duhovnic, vreau să primesc sfaturi înțelepte și îndrumări binecuvântate”, a a mai declarat Viorel Cataramă.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO