Petrecere unde erau așteptate 75 de persoane, oprită de polițiștii din Cluj. Ce au găsit în parcarea localului

13-02-2021 15:27


Petrecere unde erau așteptate 75 de persoane, oprită de polițiștii din Cluj. Ce au găsit în parcarea localului

O petrecere la care se strângeau 75 de persoane, unele chiar din mai multe județe, a fost oprită vineri seara de polițiștii clujeni. Agenții au început ancheta în parcarea localului, unde se aflau 25 de mașini.

 

„În cursul serii de ieri, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în incinta unui local de alimentaţie publică de pe raza localităţii Urca urmează să se desfăşoare o petrecere privată. Cu ocazia deplasării la faţa locului a poliţiştilor, în interiorul localului nu au fost depistate persoane care participau la vreun eveniment privat, însă în parcarea localului au fost identificate aproximativ 25 de autovehicule, cu numere de înmatriculare din diferite judeţe învecinate. Au fost legitimate 74 de persoane, urmând ca toate acestea să fie sancţionate în conformitate cu Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19", a precizat IPJ Cluj într-un comunicat, preluat de Agerpres.

Polițiștii au identificat şi persoana care a închiriat spaţiul, urmând ca faţă de aceasta să fie luate măsuri de sancţionare.

„Ulterior, în zona din imediata apropiere a localului, a fost instituit un filtru al poliţiei pentru supraveghere şi pază", se mai arată în comunicat.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO