Petrecere ilegală, oprită de polițiștii bistrițeni. Peste 40 de persoane au fost amendate

Dată publicare: 14-03-2021 12:56
Dată actualizare: 14-03-2021 13:06


Poliția

Un eveniment privat care se desfăşura, sâmbătă seara, la punctul de lucru al unui agent economic din localitatea Colibiţa, județul Bistrița-Năsăud, a fost întrerupt de poliţişti şi jandarmi, informează Agerpres.

''În cursul nopţii trecute, efective din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud şi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud au desfăşurat o acţiune în localitatea Colibiţa, pentru verificarea modului de respectare a măsurilor dispuse în contextul stării de alertă. Astfel, forţele de ordine au intervenit la punctul de lucru al unui agent economic din Colibiţa, unde s-a constatat că se desfăşura un eveniment privat, în spaţiu închis, contrar prevederilor legale'', precizează IPJ Bistriţa-Năsăud.

Având în vedere cele constatate, poliţiştii şi jandarmii au întrerupt evenimentul şi au aplicat un număr de 46 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 22.000 de lei, pentru încălcare prevederilor Legii 55/2020.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii bistriţeni, împreună cu jandarmi şi poliţişti locali, au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

La aceste activităţi au participat 145 de efective.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost verificate 69 de societăţi comerciale, fiind legitimate totodată peste 1.400 de persoane. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 81 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 22.500 de lei.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO