Tragedie în județul Vâlcea. Doi tineri au murit, după ce au intrat cu mașina într-un copac

Dată publicare: 14-03-2021 10:00
Dată actualizare: 14-03-2021 10:06


ambulanța

Un bărbat de 26 de ani şi altul de 39 de ani au murit în urma unui accident rutier produs, duminică dimineaţa, în comuna Măciuca, județul Vâlcea, pe un drum sătesc, informează Agerpres.

Maşina în care se aflau aceştia a părăsit partea carosabilă şi a lovit un copac, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Victimele sunt şoferul autoturismului şi pasagerul de pe scaunul din dreapta care, în urma impactului, ar fi fost proiectat prin geamul maşinii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu, accidentul a fost anunţat duminică dimineaţa, iar la sosirea echipajelor de intervenţie victimele nu prezentau semne vitale.

"Angajaţi din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'General Magheru' Vâlcea au fost solicitaţi la un accident rutier în comuna Măciuca, sat Botorani. Apelantul care a anunţat accidentul a comunicat că a vazut două victime încarcerate inconştiente. La faţa locului au fost trimise trei echipaje de la Garda de Intervenţie Măciuca şi Detaşamentul de pompieri Drăgăşani. Cele două victime nu prezintă semne vitale. Se lucrează pentru extragerea acestora", a spus reprezentantul ISU Vâlcea.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO