Patru hoti au intrat noaptea, in casa, peste doi batrani si le-au furat banii de inmormantare. "Au tabarat pe mine"

13-01-2016 12:49


Doi batrani sot si sotie, din localitatea Gura Dobrogei, in judetul Constanta, au fost batuti si jefuiti de mai multi indivizi care au intrat noaptea peste ei.

Talharii au profitat de faptul ca satul este izolat, iar victimele, o femeie de de 84 de ani si barbatul ei, de 90, nu pot cere ajutorul.

Hotii au plecat cu toti banii stransi de cei doi pensionari, 1300 de lei, pe care bietii oameni ii tineau pentru inmormantare.

Anchetatorii spun ca indivizii au venit pregatiti cu scule de spart usile si cu carne otravita pentru cainii din curte. In momentul atacului, cei doi batrani, sot si sotie, se aflau in casa impreuna cu o nepoata a lor.

Nu au apucat sa reactioneze in momentul in care patru barbati au fortat usa  si au navalit peste ei in camera. Fara mila si fara sa tina cont de varsta lor, i-au batut si talharit.

Batran: "Dupa ce au intrat, au tabarat pe mine aici, cred ca au vrut sa ma omoare ca altceva… mai era unul acolo cu lanterna, mai erau doi pe sala."

Batranii reusisera cu greu sa puna de-o parte ceva bani pentru inmormantare: 1300 de lei.

Batran: "Eu am vandut un porc si o capra acum, inainte de Craciun, zic sa imi fac si eu bani de inmormantare, ca cine sa imi dea si mie?

Speriata sotia barbatului nu a apucat sa acoata un sunet.

Batran: Ea nici macar nu a mai suflat..
Batrana: Am ramas asa, ca moarta, s-au uitat dedesubt, au vazut valiza in care erau banii si au luat-o

Nici nepoata celor doi, care se afla in casa in momentul atacului, nu a putut sa intervina:

Tanara: "Cand au intrat au sarit direct pe tataia. Au strigat la mine, mai fetita trage patura peste cap si stai acolo."

Doar dupa ce hotii au plecat, fata a dat alarma. Singura multumire a batranilor e ca hotii nu au apucat sa le dea otrava cainilor din curte. Politistii incearca acum sa dea de urma celor patru indivizi. si spun ca au deja cativa de suspecti.

 

 


 

Tags: hoti, talharie, bani, otrava,

VIDEO PROTVPLUS.RO