Candva prieteni si parteneri de afaceri, astazi Printul Paul si Truica nici nu se mai privesc. "Nu il voi ierta niciodata"

13-01-2016 10:11


Buni prieteni si parteneri de afaceri ani de zile, printul Paul al Romaniei si Remus Truica au stat marti cateva ore sub acelasi acoperis, la Instanta Suprema, dar nici macar nu s-au privit.

"Nu il voi ierta niciodata", ii transmite printul omului de afaceri, pe care il acuza ca nu i-ar fi platit nici macar un eurocent din zecile de milioane de euro pe care i le pretinde. Cei doi le-au cerut judecatorilor sa ridice masura arestului preventiv, luata in cazul lor.

Printul Paul al Romaniei si Remus Truica si-au dat intalnire fara sa vrea la Inalta Curte de Casatie. Legati de aceleasi probleme, sunt acuzati de coruptie si plasati in arest la domiciliu, vor mai multa libertate de miscare. Cei doi sunt de acum dusmani.

Pretendent al unor proprietati de sute de milioane de euro, Paul al Romaniei ca ar fi trebuit sa incaseze pana la 50 de procente din sumele incasate de firma omului de afaceri care s-a ocupat de retrocedari. Nu a vazut insa niciun eurocent, sustine sotia acestuia, Printesa Lia.

Situatia va fi lamurita de procurorii anticoruptie, care ancheteaza dosarul fostei ferme regale de la Brasov. Pana atunci, judecatorii instantei supreme trebuie sa decida daca ii tin pe suspecti in arest la domiciliu.

VIDEO PROTVPLUS.RO