Partiile din statiunea Straja, luate cu asalt de turisti in acest weekend. Cu ce concursuri au fost asteptati

Ultima actualizare: 23-03-2015 07:01
straja

Desi suntem in luna martisorului, zapada cazuta in ultimele zile in statiunea montana Straja a atras mii de iubitori ai sporturile de iarna.

Turistii s-au bucurat in acest weekend de partiile perfecte, dar si de soarele care nu a intarziat sa apara. In plus, au avut parte si de concursuri cu premii substantiale.

Partiile din statiunea Straja au fost luate cu asalt de turisti in acest weekend. Inarmati cu schiuri, voie buna si pofta de distractie, toti s-au bucurat de zapada proaspata.

Turist: "A ajutat nisnoarea. A acoperit putin gheata si a facut-o sa fie numai buna pentru alunecat. Sunt perfecte, aluneca - ca unse. Putina gheata la curbe dar e in regula!"

Pentru ca totul sa fie perfect, soarele i-a rasfatat de printre nori.

Turist: "A fost extraodinar. O zi superba de primavara. Cu zapada foarte multa, foarte multa lume!Iubim Straja!"

Cei mai curajosi s-au inscris chiar si la un concurs cu premii in bani. Si pentru ca miza era destul de mare, participantii au avut parte de sustinere din partea prietenilor.

Emil Parau, administratorul partiilor: "Peste 150 de concurenti din toata tara, avem multa zapada. Timpul bun, spectatori multi.

Partiile sunt foarte bune. Toate 8 partiile au zapada multa si speram sa avem oferta de schi si de Paste."

Pensiunile si cabanele din Straja au fost ocupate in proportie de 85 la suta in acest weekend, dar si in zilele urmatoare sunt asteptati turisti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO