Parintii fetitei care s-a stins din ignoranta doctorilor au inceput razboiul cu vinovatii

Ultima actualizare: 24-01-2013 07:10

Oamenii au dat declaratii la Directia de Sanatate Publica si se gandesc serios sa angajeze un avocat ca sa inceapa demersurile in justitie.

Dosarul este analizat atat la Ministerul Sanatatii, cat si la Colegiul Medicilor. Mama si tatal Antoniei spun ca desi cea mica suferea ca un caine, niciun specialist nu a realizat ca se va prapadi.

Antonia era singurul copil al sotilor Muresan. Parintii copilei retraiesc secunda cu secunda momentele negre in care au fost purtati de la un spital la altul, pentru ca in final fetita lor sa se stinga pe masa de operatie.

''Fiecare a avut alt diagnostic, entorsa la Nasaud, iar la Bistrita spunea ca glezna dreapta , gamba era atat de umflata ca era mai mare decat a mea . Cand am ajuns in Bistrita ne-au zis sa-i dam compresa cu apa rece si Nurofen", povestesc parintii micutei.

Secatuiti de puteri si de lacrimi, sotii ii acuza pe medici de nepasare.

Parintii au fost cei care i-au scos Antoniei ghipsul de pe picior pentru ca biata de ea urla de durere. In final aveau sa afle ca un hematom pe care nu l-a vazut niciun specialist a provocat o septicemie.

Din nefericire, pentru ca a fost vazuta de trei doctori, parintii nu stiu care din acestia le-a ruinat viata.

De ancheta se ocupa in prezent si Politia si Colegiul Medicilor. Pentru ca nu vor ca povestea sa fie musamalizata mai multe familii din Bistrita se vor aduna joi in fata Prefecturii, in semn de protest.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO