Omorât de doi frați din cauza unei căpițe de fân. Cum s-a întâmplat

Ultima actualizare: 02-08-2020 17:05
Omorât de doi frați din cauza unei căpițe de fân. Cum s-a întâmplat

Un bărbat din Prahova a fost omorât de doi frați pentru că nu se înțelegeau în privința unei căpițe de fân,

 

Un bărbat de 47 de ani a decedat, după ce a fost agresat de către două persoane, au anunţat reprezentanţii IPJ Prahova. 

Observatorul Prahovean scrie că victima era proprietarul unei stâni, iar cei doi agresori sunt frați.

Evenimentul s-a produs în oraşul Boldeşti-Scăeni, unde bărbatul fusese chemat la un vecin pentru a strânge fân.

Pe fondul consumului băuturilor alcoolice şi al unor neînţelegeri legate de o căpiţă de fân, cei doi bărbaţi l-au lovit şi înjunghiat pe acesta.

Agresorii au fost prinşi de poliţie, iar procurorul a dispus reţinerea acestora pentru 24 de ore, fiind prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 

Crimă pe fondul consumului de alcool

 

„În urma unui apel 112, mai multe echipe de poliţişti şi jandarmi s-au deplasat în Boldeşti Scăeni, ocazie cu care au găsit un bărbat de 47 de ani decedat, prezentând leziuni traumatice. La faţa locului s-a deplasat un procuror criminalist din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova împreună cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova şi un medic legist care au efectuat cercetări, stabilind faptul că persoana decedată este victima unui omor”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

Sursa citată precizează că „din cercetările efectuate a rezultat faptul că persoana a fost chemată pentru a strânge fân la o adresă învecinată, apoi pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri legate de o capiţă de fân, doi bărbaţi l-ar fi lovit cu un obiect contondent şi un obiect tăietor-înţepător în zona toracelui şi abdomenului. Victima a decedat”.
 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO