Omorât cu coasa de ”Satana” pentru că a ajutat o femeie gravidă. ”Satul știe că e un element rău”

Ultima actualizare: 23-06-2020 09:15

Vorbim acum despre un scandal izbucnit în Vaslui, care s-a încheiat cu moartea unui tânăr de 19 ani. Băiatul ar fi vrut să ajute o gravidă care nu se simțea bine, dar a fost atacat cu o coasă de o rudă a femeii și lăsat într-o baltă de sânge.

 

Suspectul s-a făcut nevăzut după cumplita faptă, însă a fost găsit de polițiști și încătușat.

Scenele sângeroase s-au derulat în Vaslui, în plină stradă. Primele date arată că victima de 19 ani s-ar fi grăbit să ajute o femeie însărcinată din familia suspectului, care leșinase.

În scurt timp s-a ajuns însă la un schimb de replici tăioase. Apoi, tânărul de 18 ani l-a atacat cu o scândură pe cel care a intervenit în sprijinul gravidei.

Dar nu s-a mulțumit cu atât și, în cele din urmă, înarmat cu o coasă, s-a năpustit asupra lui și l-a pus la pământ.

Potrivit presei locale, agresorul este poreclit în sat ”Satana”.

A venit femeia ăluia, însărcinată și i s-a făcut rău și ăla l-a rugat pe fratele meu să îl ajute cu nevasta-să. După aia l-a luat ăla, că e neam cu aia, de ce pune mâna pe ea. S-a dus la un vecin și a luat o coasă și i-a dat cu coasa”.

Plin de sânge, rănitul a fost dus de rude la spital, dar medicii nu l-au putut salva.

Băiatul ăsta, satul știe că e un element rău. La așa ceva nu ne-am gândit. Așa o crimă, o cruzime. Satul e terminat, așa un băiat cuminte, e mare durere sufletească”.

 

”Era un băiat foarte cuminte”

 

Era un băiat foarte cuminte. Era plecat în străinătate, trimitea bani mamei, a luat materiale pentru o casă, trăia cu o fată. Era foarte cuminte”.

După atac, băiatul de 18 ani a plecat acasă, de unde a fost luat de polițiști și dus la audieri.

Alice Ruja, procuror criminalist: ”Ca urmare a unui conflict spontan, victima este atacată de către autor cu o scândură, reușește să se apere. Acesta se enervează, ia o coasă și îi aplică o singură lovitură, apoi fuge. Vom stabili exact motivul acestui conflict. Deocamadată e infim ce s-a conturat până acum”.

Individul a fost reținut pentru 24 de ore și va ajunge în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile.

Anchetatorii continuă cercetările și urmează să audieze și martori pentru a aduna cât mai multe informații.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO