O tânără din Mureș a intrat în casa cuprinsă de flăcări pentru a-și salva cățelul

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Gest impresionant făcut de o tânără de 28 de ani din Unghieni, Judeţul Mureş, care şi-a riscat viaţa pentru a intra în foc după căţeluşa ei.

 

Locuința era cuprinsă de flăcări, după ce stăpâna a încercat să facă focul în sobă, dar s-a grăbit să toarne combustibil. Animalul speriat rămăsese captiv într-o cameră şi a fost scos în ultima clipă de proprietara curajoasă. Nici ea, nici patrupedul nu au păţit nimic grav. Din precauţie, femeia a fost dusă la spital pentru investigaţii suplimentare.

Tânăra de 28 de ani s-a mutat de curând în locuinţă, însă a făcut imprudenţa să arunce combustibil în sobă ca să întețească focul. A apreciat greşit cantitatea şi imediat încăperea a fost cuprinsă de flăcări. Speriată, proprietara a ieşit să ceară ajutor.

Abia după aceea şi-a dat seama că înăuntru rămăsese căţeluşa ei. Fără să mai stea pe gânduri, stăpâna a intrat după ea, în flăcări!

Vecin: ”Cum o luat foc nu ştiu. După câinele ăla mic. Bine că nu a luat foc copila. Acuma l-o scos, tot de aia plângea doamnă, că ”unde e câinele, că a murit”. Acuma l-a scos.

Salvatorii au ajuns şi ei de urgenţă la faţa locului şi i-au acordat femeii primul ajutor. Tânăra a fost transportată la spital în stare de şoc. Iar căţeluşa pentru care şi-a riscat viaţa este deocamdată găzduita de un vecin.

Pompierii încearcă să afle cu exactitate cum s-a produs incendiul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO