O imagine cu oameni care stau unii într-alții într-un hypermarket din Cluj a devenit virală. ”Bine că s-au închis școlile”

Ultima actualizare: 24-10-2020 17:23
O imagine cu oameni care stau unii într-alții într-un hypermarket din Cluj a devenit virală. ”Bine că s-au închis școlile”
Facebook/ Cluj.com

Zeci de oameni stau înghesuiți unii într-alții la coadă într-un hypermarket din Cluj Napoca, oraș intrat în scenariul roșu din cauza numărului foarte mare de îmbolnăviri cu Covid-19.

 

Imaginea în care se pot vedea câteva zeci de persoane înghesuite la cozi într-un hypermarket din Cluj Napoca a devenit virală pe Facebook și a stârnit revolta utilizatorilor.

Oamenii poartă măști, dar nu respectă niciun fel de distanță socială, fiind toți aproape lipiți unii de alții. 

Pe podeaua unității se văd și marcajele care cer respectarea distanței de minim 2 metri, ignorate însă de toți cei prezenți.

”Bine că au închis școlile”, este comentariul la postarea distribuită sâmbătă de pagina Cluj.com, care susține că fotografia a fost realizată chiar în cursul acestei zile, într-un hypermarket din cartierul Mănăștur.

Asta în condițiile în care Cluj Napoca se află în scenariul roșu, după ce rata de infectări cu Covid-19 a depășit 3 la mia de locuitori.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO