Marcel Ciolacu vede un premier PSD după alegerile parlamentare: „Să rămână scris!”

Ultima actualizare: 24-10-2020 16:13
Marcel Ciolacu
PSD

Marcel Ciolacu este convins că PSD va câștiga alegerile și va desemna și viitorul prim-ministru al României. Liderul social-democraților a vrut să-i dea replica actualului premier.

Marcel Ciolacu a vrut să întoarcă în favoarea lui afirmația lui Orban, care spusese că „premierul e desemnat de partidul care câştigă alegerile”.

„Să rămână scris! Orban, 24 octombrie 2020: «Premierul e desemnat de partidul care câştigă alegerile» Aşa este! Iar premierul va fi de la PSD! În schimb, PNL va rămâne cu traseiştii, impostorii şi penalii, Ludovic!”, a scris Marcel Ciolacu sâmbătă, pe contul său de Facebook.

Marcel Ciolacu l-a interpelat apoi pe Orban cu privire la bgetul pe 2021.

„Şi, totuşi... când ai de gând să prezinţi public bugetul României?! Dacă nu aduce austeritatea, de ce îl ţineţi ascuns?!”.

Recent, ministrul Finanţelor Florin Cîţu le-a răspuns ironic social-democraţilor care îl întrebau de ce nu prezintă proiectul de buget, afirmând că a văzut „atât de mult zbucium în tabăra socialistă” după mesajul său pe aceeaşi temă, din ziua precedentă şi că i s-a făcut milă, relatează news.ro.

Liberalul invocă o prevedere, despre care susţine că a fost introdusă tot de social-democraţi, potrivit căreia în anii în care au loc alegeri parlamentare în ultimele trei luni ale anului, proiectul de buget trebuie depus după învestirea noului Guvern.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO