O grupare de traficanți de motorină avea acasă o adevărată fabrică de prelucrare, la Constanța

03-02-2021 12:38


În Constanța, după mai multe percheziţii la câteva domicilii, poliţiştii au descoperit o întreagă fabrică de prelucrare a produselor petroliere.

Suspecţii aveau peste 1.300 litri de motorină, cantitate sustrasă din vagoanele trenurilor cu vagoane-cisterna care transporta produse petroliere. În urma descinderilor, doi bărbaţi au fost reţinuţi.

Faptele s-ar fi petrecut în data de 28 ianuarie. Atunci mai mulţi bărbaţi au fost prinşi în flagrant, în timp ce încercau să sustragă produse petroliere dintr-un vagon tip cisternă.

În acel moment poliţiştii au plecat în urmărirea lor, a fost nevoie şi de câteva focuri de armă, însă suspecţii au scăpat.

Din verificările de la faţa locului, anchetatorii au constatat lipsa unei cantităţi de aproximativ 7 tone de motorină, în valoare de 42.000 lei.

În continuarea anchetei, s-au dispus mai multe mandate de percheziţii. În urma lor, poliţiştii au descoperit o baracă plină de recipiente în care erau stocate peste 1.300 litri de motorină.
Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 ore, iar astăzi procurorii vor cere în fata judecătorilor arestarea lor preventivă.


VIDEO PROTVPLUS.RO