O grupare de hoti de locuinte din Bucuresti si Ilfov, anihilata de politisti. Indivizii ar fi actionat la pont

19-05-2016 13:54

O grupare de spargatori de locuinte care actiona in Bucuresti si in judetele din jur a fost anihilata de politistii din Ilfov.

Indivizii, considerati deosebit de periculosi, intrau in casele victimelor si le atacau, apoi furau tot ce gaseau de valoare. Doi dintre cei 6 suspecti in dosar au fost deja arestati preventiv.

In comuna Vidra, hotii au dat intr-o singura noapte doua spargeri, la doua case. Au intrat peste proprietari, unul dintre ei i-a surprins in timpul actiunii, dar a fost crunt bratut si a avut nevoie de ingrijiri medicale. Casele pradate sunt la marginea comunei, cumva izolate de restul, asa ca nu este exclus ca indivizii sa fi actionat la pont.

Conform politistilor de la Investigatii Criminale din Ilfov, acestia au actionat in perioada martie-mai, inclusiv in judetul Giurgiu, unde au intrat in mai multe locuinte. Acestia fortau geamurile termpoan, aveau fetele acoperita in cazul in care erau surprinsi pentru ca ulteriori sa nu fie recunoscuti. Acestia furau bani si bijuterii, iar daca erau prinsi de proprietar, acestia nu ezitau sa ii loveasca si apoi fugeau,.

La fel au actionat si in Ialomita sau Bucuresti, in cazul mai multor societati comerciale, unde, prin aceleasi metode, au reusit sa fure banii din incasari.

In acest moment, la Judecatoria Sectorului 3 din Capitala se afla trei din cei sase indivizi cu propunere de arestare preventiva. Ei sunt acuzati de talahrie calificata, complicitate, lipsire de libertate, furt calificat si distrugere.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO