Adolescent de 16 ani, injunghiat intr-un parc din Iasi. Baiatul avea acolo intalnire cu sase fete

19-05-2016 13:49

O scena de groaza s-a petrecut intr-un parc din Iasi. Un baiat de 16 ani a ajuns la spital, dupa ce a fost injunghiat de mai multe ori in spate de un tanar.

Cei doi s-ar fi luat la cearta, iar dupa atac, ranitul, abandonat cu hemoragie puternica, si-a adunat toate puterile si a sunat singur la 112 pentru ajutor. 

Incidentul a avut loc miercuri seara, in jurul orei 20. Tanarul de 16 ani s-a intalnit in oras cu alti doi tineri, dupa care au mers sa se vada, intr-un parc din oras, cu 6 fete.

Acolo, un alt adolescent si-a facut aparitia si in urma unui conflict , acesta l-a injunghiat pe tanarul de 16 ani de mai multe ori, in spate.

Dupa atac, victima s-a urcat intr-un autobuz, insa i s-a facut rau si a sunat la 112. La scurt timp a fost preluat dintr-o statie din zona garii din oras si transportat la spital. Medicii i-au acordat ingrjiri medicale, iar acum tanarul este in stare stabila.

Politstii au facut portretul robot al suspectului si au reusit sa-l prinda la scurt timp. Este vorba de un adolescent in varsta de aproximativ 18 ani. El a fost audiat si ar putea fi arestat, pentru tentativa de omor.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO