O fetita din Braila, aproape ucisa de acoperisul montat prost de muncitori

02-06-2011 12:48

Doar 5 centimetri au facut diferenta dintre viata si moarte in cazul unei fetite din Braila. O bucata din tavanul casei s-a prabusit peste copila de 2 ani. In prima faza, parintii au inghetat de spaima, dupa care au simtit cum ii ineaca revolta.

Un zgomot puternic si niste urlete disperate i-au facut pe bietii oameni sa creada ca si-au pierdut copilul. Cea mica era singura in camera si se uita la desene animate in timp ei curatau curtea in urma muncitorilor. Acestia terminasera de montat tabla de pe acoperis, lucrare pentru care au incasat 10.000 de lei. Ghinion insa. In scurt timp a inceput o ploaie torentiala.

Proprietarii casei cred ca apa s-a infiltrat, a ajuns la zidarie si la plafon. Astfel, tencuiala, care are avea peste 5 kilograme, enorm pentru o fetita de 2 ani, s-a desprins si a lovit-o.

Si in celelalte camere tavanul este patat. Proprietarul isi estimeaza pagubele spre 50.000 de lei, dar marea lui spaima a fost alta, fetita.

Parintii au sunat la 112 si copila a fost preluata de o ambulanta. A avut mare noroc, pentru ca daca se afla cinci centimetri mai spre partea stanga, din locul unde a cazut tavanul, cu siguranta ar fi avut mari probleme pentru ca ar fi fost lovit la cap.

In tot acest timp, reprezentantul firmei care a efectuat lucrarile a evitat sa discute cu pagubitii si sa comenteze incidentul.

Furios, tatal ranitei i-a contactat si pe inspectorii in constructii care vor face o expertiza. Oamenii se plang ca nu mai au curajul sa doarma in propria casa si vor sa-i dea in judecata pe toti cei care spun ei le-au luat banii pentru o munca de matuiala.

Tags: accidente, tavan,


VIDEO PROTVPLUS.RO