O fetiță a fost zdrobită în curtea casei de un TIR fără frâne care a rupt gardul

Ultima actualizare: 08-09-2020 18:21

Un caz înfiorător a avut loc marți după-amiază la intrarea în Iași.

O fetiță de câţiva ani și un șofer au murit în urma unui accident rutier. Bărbatul era la volanul unui TIR, când a pierdut controlul mastodontului într-o coborâre periculoasă. Camionul a ieșit de pe carosabil, a dărâmat gardul de piatră al unei case și s-a oprit în locuință. Înainte, a lovit-o mortal pe fetița care era în curte.

Șoferul TIR-ului venea de la Constanța. O cameră de supraveghere din zonă a înregistrat clipele de dinaintea tragicului impact.

Martor: „Un TIR, aici, în Bucium. Un TIR a intrat într-o curbă, a intrat într-o casă. Ia uitați pe unde a trecut TIR-ul, ia uitați! Cică a prins o copilă, o fetiță a prins, dedesubt, era în curte, se juca! Ferească Dumnezeu!”

Din cauza vitezei și a balansului, containerul de pe remorcă s-a desprins și s-a răsturnat pe sensul opus. Apoi, capul de TIR și remorca s-au izbit ca o ghiulea de gardul de piatră și apoi de casă.

În curte erau fetița de 3 ani cu bunica ei. Copila n-a avut nicio șansă. A fos strivită sub roțile TIR-ului și a murit pe loc. Bunica sa fost rănită ușor și a refuzat să meargă la spital. Șoferul TIR-ului a murit și el, prins între cabină și pereții casei în care a intrat.

Polițiștii fac în continuare cercetări la fața locului, într-un dosar de ucidere din culpă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO