O femeie s-a aruncat în Dunăre de pe podul de la Fetești. Ce spun autoritățile

12-02-2020 16:32


pod fetesti

O femeie în vârstă de 50 de ani din oraşul Feteşti s-a sinucis, miercuri, aruncându-se de pe podul rutier din zona Feteşti, în apele Braţului Borcea al Dunării.

În zonă se afla un echipaj de scafandri ai ISU, care au reuşit să o scoată din apă, însă ea a fost declarată decedată ulterior la spital.

"Un şofer aflat în trafic a văzut-o pe femeie care s-a aruncat de pe pod, acesta a sunat la 112, după circa o oră şi jumătate femeia a fost găsită în şoc hipotermic şi a fost declarată decedată la spitalul din Feteşti, mai mult ca sigur este un gest sinucigaş", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al SAJ Ialomiţa, Eugen Stan.

Potrivit Biroului de presă al ISU Ialomiţa, la faţa locului au ajuns trei subofiţeri cu o barcă pneumatică şi un ASAS cu şapte salvatori, care se aflau în zonă, pe Braţul Borcea, în zona localităţii Vlădeni, pentru o altă operaţiune de căutare.

"Femeia a fost recuperată din apă în stop cardio-respirator, fiind predată unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă, staţia Feteşti, care a început manevrele de resuscitare, după care a fost transportată la Spitalul din Feteşti, unde aceasta a decedat", a mai declarat sursa citată.

Biroul de presă al ISU Ialomiţa a mai declarat că "echipajul ISU se afla pe Braţul Borcea al Dunării, în zona localităţii Vlădeni, pentru reluarea căutărilor cele două persoane dispărute în apele fluviului în data de 3 februarie".

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO