O femeie în vârstă de 63 de ani, din oraşul Găeşti, în judeţul Dâmboviţa, a fost ucisă, din răzbunare, de fostul iubit al fiicei ei.

Bărbatul era convins că femeia mai în vârstă este de vină că fiica ei nu vrea să se împace cu el. În atacul sângeros a fost înjunghiat şi un prieten al femeii, care se afla în locuinţa acesteia când s-a produs crima.

Femeia ucisă era agent de pază la o firmă din Capitală. Era mama a două fete şi locuia singură într-un bloc din Găeşti. Joi după-amiază, femeia era acasă cu un apropiat, când, la un moment dat, a dat buzna peste ei fostul iubit al uneia dintre fiice, un individ de 46 de ani. Cealaltă fiică a femeii povesteşte că sora ei a dus un trai foarte greu alături de fostul concubin si din acest motiv a decis să se despartă de el.

Fiica femeii ucise: ”S-au certat în nenumarate rânduri, s-au împăcat, maică-mea, ca părinte, i-a spus, termină cu cearta, cu balamucul. Şi el, ca să se răzbune, că n-a vrut să se mai împace cu sora mea a fost peste mama şi e moartă.”

Familia spune că nu era pentru prima dată când suspectul făcea scandal.

Fiica femeii ucise: ”El a mai avut un atac asupra mamei. Prima dată când s-a certat cu sora mea, el era foarte agresiv, i-a rupt părul sororii mele din cap, mamei i-a spart capul cu o sticlă”.

Vecinii povestesc că au auzit buşituri şi ţipete, iar apoi au văzut-o pe femeie rănită

Vecină: ”Am auzit buşind acolo, în casă. Când o vedem pe biata femeie că a coborât până la etajul 3, izbucnea sângele. Am luat lumânare şi am pus în mână, că s-a lungit jos”.

Vecin: ”A urcat la soacra-sa, prima dată s-a dus la nevastă-sa, într-un bloc aici, aia nu i-a deschis şi a venit la soacra-sa”.

Imediat după ce s-a primit apelul la 112, la faţa locului au sosit de urgenţă echipajele de la ambulanţă. Bărbatul grav rănit a fost preluat şi transportat la unitatea de primiri urgenţe. În schimb, pentru femeie nu s-a mai putut face nimic şi s-a constat decesul.

Mihaela Ţârlea, medic Urgenţe Spitalul Orăşenesc Găeşti: ”Victima unei agresiuni prin înjunghiere, cu plăgi multiple, cauzatoare de moarte, sub sânul stâng, care cred că a fost cauza principală.”

Suspectul a fost încătuşat de poliţişti şi dus la secţie pentru audieri. Şi-a recunoscut faptele în faţa anchetatorilor, iar acum este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte. Dacă va fi găsit vinovat, riscă până la 20 de ani de închisoare.