Un tânăr din Mehedinți și-a șantajat fosta iubită cu publicarea unor imagini intime

18-02-2020 07:37


Un tânăr din Mehedinţi a ajuns în atenţia anchetatorilor după ce şi-a şantajat în repetate rânduri fosta iubită. O ameninţa că va face publice imagini compromiţătoare cu ea.

Anchetatorii i-au organizat un flagrant, la Drobeta Turnu Severin şi au pus mâna pe el exact în momentul când urma să primească bani de la femeia şantajată. Iniţial, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Cei doi au avut o relaţie până anul trecut, când s-au despărţit. În această perioadă, individul a salvat mai multe fotografii cu femeia, în ipostaze intime, pe care le-a folosit în momentul în care victima a decis să rupă relaţia. A ameninţat-o că toate vor fi făcute publice dacă nu îi dă bani în schimbul lor. Femeia a cedat de câteva ori şi i-a plătit în total 1.800 de euro, timp de mai multe luni.

Doar că individul nu a renunţat la şantaj şi a căutat-o din nou să îi ceară alte două sute de euro. Femeia a anunţat de această dată poliţiştii, care au pus la cale un flagrant. În cele din urmă, suspectul a fost plasat sub control judiciar şi nu mai are voie să ia legătura cu femeia.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO