O batrana de 81 de ani din Satu Mare a avut parte de o moarte teribila. Fiul sau ar fi ucis-o in propria casa

Ultima actualizare: 13-05-2014 07:06

Final teribil pentru o batrana de 81, din judetul Satu Mare. Criminalistii au gasit-o complet dezbracata si cu arsuri grave pe ambele picioare. Principalul suspect este chiar fiului ei, ultimul de altfel care a vazut-o in viata.

Vecinii spun ca i-au auzit la un moment dat cum se certau, iar ea a inceput sa tipe. Atunci cineva a chemat politia.

Vineri noapte mai multe echipaje de criminalisti au ajuns in comuna Odoreu din Satu Mare, de unde au primit apelul de urgenta. Cand au intrat in casa batrana zacea goala, intr-o balta de sange. Era plina de rani si arsa pe picioare.

"Am auzit ca Gyuri a omorat-o pe maica-sa. Eu zic... asta nu cred. Cel putin sa fi auzit vreodata ca a fost agresiv sau asa ceva, dar niciododata", spune o localnica.

Pe batrana am auzit-o spunand: Gyuri! Gyuri! Si dupa o ora am auzit galagie afara si cand am iesit era politia", marturiseste o alta vecina.

La interogatoriu, procurorii nu au reusit sa afle de la suspect ce a patit mama sa. Trupul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala.

Individul a fost retinut si urmeaza sa primeasca mandat de arestare. Potrivit unor surse din ancheta, s-ar fi intors acasa baut si s-a certat cu mama sa, pe care ar fi batut-o pana a ucis-o. Exista si o alta suspiciune infioratoare: ar fi si violat-o.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO