Numele Andreei Marin, folosit de escroci in metoda "premiul". Avertismentul vedetei pe Facebook


Ultimul update: Marti 24 Septembrie 2013 00:09
Data publicarii: Sambata 21 Septembrie 2013 14:54
Categorie: Stiri actuale
andreea marin

Numele Andreei Marin a ajuns implicat fara voie in metoda "premiul".

Metoda a ajuns la urechile romanilor in ultima perioada, duoa ce mai multi escroci au inceput sa sune persoane la intamplare pe care le anunta ca au castigat un premiu pentru care trebuie sa plateasca o taxa ca sa-l ridice.

Evident, premiul nu exista, iar banii oferiti de cei atrasi de iluzia ca ar fi castigat un premiu sunt pierduti pentru totdeauna.

Recent, acestia ar fi folosit si numele Andreei Marin in aceasta metoda, sunand persoane pe care le anuntau ca reprezentanti ai vedetei. Andreea Marin a postat un anunt pe Facebook prin care a tinut sa lamureasca situatia.

"Atentie! Aflu ca un grup de escroci suna pe diverse telefoane si promit oamenilor premii din partea mea, iar pentru aceste premii mari le cer sa plateasca taxe , sume de bani asadar. E important sa stiti de la sursa: nimeni nu va va suna in mod real din partea Andreei Marin, nu exista asemenea premii, e doar o modalitate de a va pacali pentru a scoate bani din buzunarul Dvs. Un gand bun, Andreea", a postat Andreea Marin pe contul de Facebook.

 

Sursa: Facebook.com

VIDEO PROTVPLUS.RO