Imagini cu tânăra înjunghiată de fostul iubit în Capitală. De ce a fost atacată Mihaela


Ultimul update: Duminica 14 Aprilie 2019 20:11
Data publicarii: Duminica 14 Aprilie 2019 19:42
Categorie: Stiri actuale

Incident sângeros într-un magazin din Capitală. O tânăra de 22 de ani a fost înjunghiată de fostul iubit, cu care are o fetiţă de 5 ani.

Agresorul s-a baricadat în magazinul în care lucra tânăra şi a lovit-o. S-a oprit când un client a bătut în geam.

În acel moment, agresorul şi-a luat viaţa. În stare foarte gravă, tânăra victimă a ajuns la spital. Dumică seară, ea a ieşit din operaţie și este în stare stabilă.

Mihaela a ajuns dimineaţa la magazinul alimentar în care lucra, pe Bulevardul 13 Septembrie din Capitală. După câteva certuri la telefon, în magazin a dat buzna fostul ei iubit în vârstă de 30 de ani, cu care avea o fetiţă de cinci ani.

Primele date din anchetă indică faptul că agresorul a avut un plan bine pus la punct. Când a ajuns în magazin, bărbatul a închis tot, s-a baricadat şi a început să o lovească pe femeie.

Loviturile au încetat după ce un client, venit să îşi cumpere ceva, a văzut întreaga scenă.

Martor: Fata era plină de sânge

Martor: "Eu îi băteam în geam să se calmeze. Fata era plină de sânge. EL a căzut intre rafturi şi fata a reuşit să deschidă grilajul"

Martorul a reuşit să o scoată pe tânăra din magazin şi a aşezat-o pe trotuar, până la venirea medicilor.

Medicii s-au străduit să o stabilizeze în ambulanţă, pentru a o putea transporta la Spital.

La Spitalul Universitar, victima a intrat direct în sala de operaţie.

Cu răni grave, bărbatul a primit îngrijiri din partea medicilor în interiorul magazinului. După o oră, medicii nu l-au putut salva"

Medic SMURD: "Am fost chemaţi pentru un pacient în stoc cardio-respirator. L-am resuscitat, deşi la un moment dat a dat semne pozitive, în ciuda tuturor manevrelor, nu a răspuns resuscitării."

Criminaliştii de la Serviciul Omoruri au rămas la faţa locului pentru a pune la cap la cap tot ce s-a întâmplat. Lângă magazin au găsit şi maşina agresorului, care a fost percheziţionată. Nu au găsit însă în interior vreun bilet de adio. Mihaela şi Robert au avut o relaţie de când ea era doar o adolescentă.

Aveau împreună o fetiţă, însă în ultima vreme nu s-au mai înţeles, iar Mihaela îl părăsise pe Robert, fără să ia şi copilul. Fetiţa a rămas în grija bunicilor din partea tatălui.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

FULLSCREEN
Imagini cu tânăra înjunghiată de fostul iubit în Capitală. De ce a fost atacată Mihaela
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO