Noi detalii în cazul crimei din Giurgiu. Ce au descoperit autoritățile despre suspect

Ultima actualizare: 10-11-2020 11:58

Autoritățile au precizat că nu a fost găsit niciun suspect în cazul crimei din Ghimpați, Giurgiu.

Din primele informații, au fost audiate mai multe persoane din cercurile apropiate ale victimei, dar niciuna în calitate de suspect.

Nu se pot face aprecieri obiective cu privire la posibila locație în care s-ar afla un posibil suspect.

„Faptul că ar fi plecat din țară este o simplă speculație. Nu a fost primit de la INML rezultatul analizei toxicologice și nici de la INC rezultatul analizei fizico-chimice”, potrivit spuselor autorităților.

Ce s-a întâmplat cu iubitul ei, care era iniţial principalul suspect
 

Anchetatorii din Giurgiu au făcut publică sâmbătă identitatea femeii care a fost ucisă şi incendiată pe marginea DN 6. Acum, oamenii legii încearcă să dea de autorul oribilei fapte.

Victima este Mihaela-Sabina Mircea, în vârstă de 32 de ani, domiciliată în Orașul Buftea, județul Ilfov.

Femeia era mama unui copil.

Polițiștii au găsit-o în baza de date, după ce a fost obținută o amprentă. Este vorba despre o persoană care a avut probleme cu poliția în străinătate.

Polițiștii au descins într-o locuință din Pantelimon, unde aceasta a locuit mult timp cu fostul ei concubin, însă acolo au aflat că bărbatul, un cetățean arab, era plecat din România de cinci luni.

Dacă iniţial s-au rezumat să spună doar că au identificat victima, fără să spună cum se numeşte şi de unde provine, afirmând că nu a fost dată niciodată dispărută, doar câteva ore mai târziu, procurorii de la Giurgiu au venit cu date suplimentare. Ei au afirmat că este vorba despre o femeie în vârstă de 32 de ani, care oficial ar fi locuit la Buftea, că ar fi fost mama unui copil şi, mai ales, că ar fi fost identificată cu ajutorul criminaliştilor, dar şi cu ajutorul medicului legist, asta pentru că, în ciuda stării avansate de carbonizare, specialiştii au reuşit să preleve probe, şi, mai ales, să le compare cu datele deja existente în bazele Inspectoratului General al Poliţiei.

Acolo au găsit amprentele femeii şi au ajuns la concluzia, fără echivoc, pe baza unor dovezi ştiinţifice, că este vorba despre această femeie.

Însă nu toate veştile au fost cele mai bune pentru anchetatori, pentru că, practic, una dintre cele mai importante piste pe care au mers anchetatorii de la Giurgiu, o acţiune în care au fost implicaţi zeci de poliţişti, s-a dovedit în final a fi de prisos. Asta, deoarece principalul suspect iniţial, fostul concubin al femeii, care era căutat în Pantelimon, s-a dovedit că nu este nici pe departe autorul acestei atrocităţi, transmite corespondentul Ştirilor ProTV Ovidiu Oanţă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO