Noi detalii despre tânărul de 28 de ani din Vaslui ucis de prietenul său într-un microbuz

×
Codul embed a fost copiat

Apar noi detalii în cazul tânărului de 28 de ani din județul Vaslui înjunghiat mortal de un prieten, în microbuzul care îi aducea pe amândoi acasă, de Crăciun.

Amândoi munciseră în Germania, iar conflictul a izbucnit într-o parcare din Covasna. Cei și-au cumpărat de acolo cuțite, ca să taie porcii din gospodărie. Iar victima, rănită grav, a murit la Târgu Mureș.

Deşi suspectul avea antecedente, pentru că a mai ucis un om, în urmă cu 14 ani, acum e cercetat în libertate.

În microbuzul care venea din Germania erau mai mulți bărbați din Zorleni, Vaslui. Toți munceau acolo la aceeași firmă. Cristi, tânărul de 28 de ani, s-ar fi angajat tocmai la sfatul prietenului său, un bărbat de 54 de ani. Acum, în drum spre casă, pentru sărbători, microbuzul a oprit în comună Ozun, din Covasna. Acolo a început conflictul dintre cei doi.

Localnic: "Ei au avut schimburi de cuvinte și în microbuz, și pe la muncă, pe-acolo. Au cumpărat de-acolo, au cumpărat cuțite. Hai, să luăm și noi cuțite, să tăiem porcii acasă. S-au luat la ceartă. Și de la ceartă, de-acolo au plecat cuțitele."

Citește și
Judecătoarea, către mama Robertei, tânăra moartă la 2 Mai: „Ați fost la înmormântarea acesteia?”

Rănit grav, tânărul a fost dus la spital la Brașov, apoi la Institutul Inimii, în Târgu Mureș. Aici avea să moară.

Vecin:Un băiat cuminte, la locul lui, muncea și el, a plecat că toți tinerii să muncească. A căzut năpasta asta pe capul lui.”

Unchiul victimei: “Nepotul meu era băiat bun, pe toți îi ajută. Chiar dacă se certau, el sărea pentru vecini.”

Cristi nu era căsătorit, dar plănuia să își întemeieze o familie.

Mătușa victimei: "I-a plăcut să adune, să aibă casă. Nu știu cum a plecat cu persoana respectivă, un om violent."

Cazul este cercetat de procurorii din Covasna. Bărbatul de 54 de ani este acuzat de omor calificat. Procurorii spun că el a mai stat în pușcărie 12 ani, după ce în 2008 a ucis un alt tânăr, care avea tot 28 de ani, exact ca victimă de acum.

Mama primei victime: “Atât de agresiv. Fără să fie vinovat, mi-a omorât băiatul. A murit băiatul în mâinile mele.”

Unchiul victimei:Toți din microbuz spun că dormeau. De ce nu spun? Să recunoască măcar unul că a văzut că a dat cu cuțitul. El e acasă, ieri a tăiat procul, nepotul e pe masă. Asta e lege?”

Tânărul ucis va fi înmormântat joi. Suspectul este cercetat sub control judiciar, întrucât procurorul de caz a considerat că el nu reprezintă un pericol public.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO A apărut îmbrăcată așa pe stadion, iar fanii au reacționat imediat
FOTO A apărut îmbrăcată așa pe stadion, iar fanii au reacționat imediat
Citește și...
Vasluian care se întorcea din Germania, ucis în microbuz de Dorel zis „Mohorel”. Ce aveau de împărțit
Vasluian care se întorcea din Germania, ucis în microbuz de Dorel zis „Mohorel”. Ce aveau de împărțit

Un vasluian care se întorcea de la muncă, din Germania, a fost ucis de un consătean chiar în microbuzul care îl aducea acasă.

Recomandări
În prag de campanie electorală, premierul cere măsuri împotriva comercianților care practică „shrinkflation”: „O înșelăciune”
În prag de campanie electorală, premierul cere măsuri împotriva comercianților care practică „shrinkflation”: „O înșelăciune”

Premierul Marcel Ciolacu promite sancționarea comercianților care practică ”shrinkflation”, respectiv reducerea gramajului produsului, fără a i se scădea prețul.

Bunica Robertei, fata ucisă de Vlad Pascu, declarație zguduitoare:
Bunica Robertei, fata ucisă de Vlad Pascu, declarație zguduitoare: "Viața mea s-a terminat!". E așteptat verdictul instanței

Cea mai lungă zi din procesul lul Vlad Pascu, tânărul care a provocat teribilul accident din 2 Mai, a început, joi dimineață, la Mangalia.

Putin, mesaj războinic pentru Occident de
Putin, mesaj războinic pentru Occident de "Ziua Victoriei": "Forțele strategice sunt mereu gata de luptă" | VIDEO

Rusia sărbătorește, joi, victoria Uniunii Sovietice asupra Germaniei naziste în cel de-al Doilea Război Mondial, într-un moment în care relațiile cu Occidentul se deteriorează tot mai mult, iar trupele rusești avansează pe frontul din Ucraina.