Mai sunt 14 zile până când „Neversea” revine la malul mării, după doi ani de pauză. Peste 150 de artiști din peste 20 țări din Europa, America și Africa, vor face spectacol în cele patru zile și patru nopți de distracție.  

Tyga, unul dintre cei mai urmăriți rapperi din lume, vine pentru prima oară la eveniment, pe scena principală.

Tot aici vor cânta și antrenorii proaspăt anunțati de la Vocea României – Smiley și The Motans.

„Ayy Macarena” este doar unul dintre hiturile care vor răsuna în această vară la Neversea. Rapperul fenomen Tyga este cap de afiș la cea de-a patra ediție a festivalului și vine pe mainstage cu un concert special. În vârstă de 32 de ani, artistul american este unul dintre cei mai urmăriți și ascultați rapperi din lume. Are zeci de milioane de fani pe rețelele sociale și sute de milioane de ascultări pe platformele de streaming.

Situat în top 10 în clasamentele mondiale de muzică, Tyga are în palmares Discul de Platină și Discul de Aur pentru vânzări record, o nominalizare la Grammy și mai multe la MTV Music Awards. Pe lânga „Ayy Macarena”, fanii se vor putea bucura și de alte piese celebre precum „Taste”, „Juicy” sau „Freaky Deaky” lansată în acest an cu Doja Cat.

Tot pe scena principală vor urca și artiști români de top, printre care și The Motans și Smiley, antrenorii de la Vocea României.

The Motans: „Pe data de 7 iulie venim la festivalul Neversea sa facem valuri mari. O să venim să cântăm și să facem un schimb de energie. Vă sălut si va cuprind. Chius!”

Peste 150 de artiști din peste 20 de țări din Europa, SUA, America de Sud și Africa vor veni la festivalul Neversea în această vară.

Edy Chereji, directorul de comunicare al Neversea: „Emoțiile sunt mari pentru noi pentru că vedem cum se construeste festivalulul și vedem cum line upul se finalizează și avem și ultimii artiști pe care i-am anunțat așa că bucuria este enorma pentru noi.”

Cea de-a patra ediție Neversea are loc între 7 și 10 iulie, în Constanța. Detalii, bilete de o zi sau abonamente pentru toate cele patru zile și patru nopți de distracție sunt disponibile pe neversea.com.