Nati Meir si fiul sau, eliberati. Vezi cum arata dupa puscarie. VIDEO

Ultima actualizare: 10-10-2012 14:14

Fostul deputat Nati Meir, inchis pentru trafic de influenta, a iesit luni seara din Penitenciarul de maxima siguranta de la Galati.

Dupa un an si jumatate dupa gratii, Meir a obtinut aprobarea judecatorilor ca atat el, cat si fiul lui sa fie cercetati in stare de libertate. Cum Or Meir era inchis la Braila, tatal a mers acolo intr-un suflet sa-si revada baiatul. Extrem de fericiti, cei doi s-au imbratisat si si-au aratat unul altuia biletul de eliberare.

Nati Meir a incercat sa se sinucida in penitenciar

Necazurile se tin scai de Nati Meir: a fost batut de un coleg de celula
 

Judecatorii i-au impus insa lui Meir sa nu paraseasca Bucurestiul pana la finalizarea dosarului sau. Meir este judecat pentru ca ar fi pretins in 2008, cand era deputat, 50.000 de euro de la o femeie cercetata penal. El i-a promis acesteia ca va interveni pe langa judecatorii de la Tribunalul Galati pentru a-i obtine eliberarea. Nati Meir a fost arestat in octombrie 2009 si nu s-a dezvatat de narav nici in inchisoare, cand ar fi cerut 65.000 de euro de la niste detinuti carora le-a facut promisiuni asemanatoare. Fiul sau, Or, a facut puscarie pentru complicitate. Cei doi au luat un taxi si au plecat spre Bucuresti.

Atac terorist la Minsk. 11 morti si 126 de raniti intr-o explozie la metrou
 


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO