Momentul în care un șofer neatent din Cluj evită la milimetru o tragedie. VIDEO

Ultima actualizare: 06-12-2019 15:13
Tren
IPJ Cluj

Un șofer neatent din Cluj-Napoca a fost la un pas de tragedie, după ce a traversat calea ferată chiar în momentul în care se apropia un tren. 

Incidentul a avut loc pe 4 decembrie și a fost surprins de camerele de supraveghere. Șoferul de 20 de ani a ignorat complet semnalele luminoase și acustice, pentru că atenția îi era distrasă de convorbirea telefonică pe care o purta, potrivit polițiștilor clujeni.

Povestea întreagă, relatată de IPJ Cluj:

,,Doamne-Ți, mulțumesc!” Acesta a fost primul gând al tânărului șofer după ce a reușit să scape fără nicio zgârietură în urma acestui eveniment.

În seara zilei de 4 decembrie 2019, tânărul în vârstă de 20 de ani, din Cluj-Napoca, se întorcea de la muncă, din Jucu, iar o clipă de neatenție putea să-l coste viața.

La trecerea la nivel cu calea ferată din Jucu Herghelie, acesta nu a respectat semnalele luminoase și acustice, fiind surprins în gabaritul căii ferate de trenul care circulația pe relația Cluj-Bistrița Nord.

Cel în cauză ne-a mărturisit că, de-a lungul timpului, a tratat toate lucrurile cu responsabilitate; nu a mai avut niciodată un eveniment rutier. Însă, ne-a relatat că, în acel moment, atenția îi era distrasă de convorbirea telefonică pe care o purta.

Acum, îl încearcă sentimente contradictorii. E supărat că a predat permisul de conducere pentru 90 de zile, însă e bucuros că se află printre noi.

Mașina se repară, permisul se redobândește. Tânărul își va petrece sărbătorile alături de cei dragi. Suntem convinși că experiența prin care a trecut îl va ajuta să prețuiască mai mult viața și să fie și mai responsabil decât a fost până acum.

***Partenerii noștri din cadrul CNCFR S.A. - Sucursala Cluj monitorizează cele mai circulate treceri la nivel cu calea ferată pentru siguranța călătorilor și a participanților la trafic."

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO