Nu e Crăciun fără Singur acasă la PRO TV!


Ultimul update: Sambata 14 Decembrie 2019 15:59
Data publicarii: Vineri 06 Decembrie 2019 13:09
Categorie: Stiri actuale
Singur acasa

De Sărbători, căldura vine din interior. Furi zâmbete din jurul mesei, cauți dragostea unde nu trebuie și dai de ea...pretutindeni. Te relaxezi pe îndelete. Ești...între ai tăi și totul...e magie! Așa cum spune tradiția, Kevin revine la PRO TV și, la fel

Sâmbătă de sâmbătă, numai la PRO TV, aflăm că atunci când ești Singur acasă, ești și.... Greu de ucis! Sâmbătă, 7 decembrie, ne așezăm din nou în fața televizoarelor și vom spune și noi toate replicile din primul film Singur acasă! De la ora 20:00, Joe Pesci își va începe din nou asaltul asupra casei lui Kevin, pe care acesta și-o va apăra cu determinare, curaj și un praf de... magie! Imediat după, Bruce Willis continuă și el tradiția, și ne arată (din nou!) că este Greu de ucis, în primul film din serie.

Singur Acasă este pe ProTV şi online pe ProTV Plus

Pe 14 decembrie, Macauley Culkin ajunge să fie Singur acasă II – Pierdut în New York. În loc de Florida ajunge în New York și întâmplarea face să se întâlnească, din nou, cu hoții pe care reușise să-i bage în închisoare. De aici, totul ajunge să fie o adevărată cursă prin oraș, dar știm cu toții deznodământul! Acțiunea continuă de la 22:30, când polițistul John McClane descoperă un grup terorist în aeroport și, bineînțeles, nu poate să nu se implice și să încheie cu celebrul #yipeekayey.

Singur acasa 3 vine tot sâmbătă, tot de la 20:00, dar pe 21 decembrie. Ce se întâmplă atunci când ai varicelă și trebuie să stai acasă? ....aperi casa ta și chiar și ale vecinilor din cartier! Alex Pruitt dovedește că poate învinge atât niște hoți de renume internațional, cât și poliția, care îi urmărește pe aceștia de ani de zile. Iar de la 22:00 avem Răzbunare infernală în Greu de ucis 3, John McLane trece printr-o perioadă grea: s-a despărțit de soție, a fost suspendat din funcție și acum trebuie să-i facă jocul lui Simon.

Începând de mâine, fiecare sâmbătă este tradiție în familie la PRO TV! Fiecare seară e magie, fiecare zâmbet e magie, fiecare replică știută e magie!
#singuracasa
#greudeucis

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33