Mesajul lui Robbie Williams dupa concertul de la Bucuresti. "Uneori este atat de frumos incat nu poti descrie"

Ultima actualizare: 21-07-2015 07:14

"Uneori este atat de frumos incat nu poti descrie" - au fost cuvintele lui Robbie Williams despre concertul de vineri seara, din Piata Constitutiei.

Artistul britanic a fost uluit de multimea de 60.000 de oameni si a spus, in gluma, ca daca ar fi stiut ca este atat de faimos la noi in tara, ar fi venit mai devreme. Timp de doua ore, Robbie a oferit un show total: a cantat cele mai cunoscute piese, a dansat, iar o norocoasa din public a fost chiar chemata pe scena. La sfarsitul concertului, intr-o stare de reverie, publicul a ramas neclintit, cantand versurile faimoasei melodii "Angels".

60.000 de norocosi s-au bucurat vineri seara de un show de neuitat. Reactia publicului la intrarea lui Robbie Williams pe scena se pare ca l-a surprins pe artist.

Robbie Williams: "Buna seara, Bucuresti! La naiba! Sunt chiar celebru aici!"

Nu degeaba Robbie Williams este renumit ca showman. S-a miscat in continuu pe scena si s-a prezentat intr-un stil aparte. Un superstar international care a intrat definitiv si in inimile romanilor. In cele doua ore de concert, le-a daruit majoritatea hiturilor din cariera.

Din toata multimea, o fata din Constanta a trait, insa, momentul vietii sale.

Robbie Williams: "Esti foarte draguta! Ma placi? Eu te plac. Ai prieten? Ah, ai sot? Ok, ne vedem mai tarziu."

Robbie Williams a invitat-o pe scena si a dansat langa ea pe melodia Candy.

Printre surprizele pregatite, Robbie a oferit si un moment alaturi de tatal sau. Impreuna au cantat piesa "Better man" Melodia pe care o asteptau cu totii a fost, insa, "Feel".

Asa cum face de fiecare data, Robbie Williams a cantat la bis hitul care l-a facut celebru - "Angels". Iar concertul l-a incheiat printr-un moment emotionant, dedicat tatalui sotiei sale, care a decedat in urma cu un an. A cantat impreuna cu publicul piesa lui Frank Sinatra - My way.

Spectator: "Impresionant si de inima asa, mi-a placut!"

Tanara: "Mai a fost foarte fain ca Robbie a reusit sa ma treaca asa prin mai multe sentimente, ba melodii asa de suflet, ba a fost asa mai trist, ba super distractiv, a fost foarte misto, asa ca un rollercoaster."

Printre spectatori au fost si multi sositi de peste hotare.

Tanara din Bulgaria: "Perfect! A fost intr-adevar extraordinar, cel mai bun concert la care am fost vreodata."

Daca Robbie Williams a fost la inaltime, nu acelasi lucru l-au spus spectatorii si despre organizare. Pe o caldura de peste 30 de grade, pentru 60.000 de oameni au fost amenajate doar cateva puncte cu bauturi.

Spectator: "Deci am stat doua ore la bere sa cumpar si-asa...nu stiu. Il asteptam si data viitoare pe Robbie in Romania, cu alta organizare mult mai buna!"

Tanara: "Organizarea?! Defectuoasa total! Deci am stat doua ore la coada pentru o sticla de apa, cardurile n-au mers... In rest, foarte frumos!"

Tanar: "S-a terminat apa dupa prima ora si am plecat jumatate de ora de la concert, am fost la masina, mi-am luat apa. Iau in calcul sa fac plangere la Protectia Consumatorului, pentru ca mi se pare ca de cei 200 de lei pe care i-am dat am fost cam umilit."

Dupa concert, Robbie Williams a postat pe Twitter o fotografie din Piata Constitutiei. "Ati fost imbatabili in aceasta seara!" - a scris el. De aici, artistul britanic isi va continua turneul la Nyon, in Elvetia.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO