Mesajul lui Sorin Oprescu din spatele gratiilor. Edilul arestat vrea sa se stie ca NU e "un derbedeu"

Ultima actualizare: 15-09-2015 07:01

Arestat pentru ca ar fi luat mita, Sorin Oprescu a transmis din spatele gratiilor ca de ce i-a fost frica nu a scapat si, mai ales, ca nu e un derbedeu. Luni se va judeca la Curtea de Apel contestatia facuta de primar la masura arestului.

Primarul general arestat al Capitalei nu isi revine din soc. A trecut o saptamana de la momentul in care a ajuns la DNA. Procurorii anticoruptie i-au gasit atunci in buzunare 5000 de euro, bani marcati, despre care sustin ca provin dintr-o mita de 25 de mii de euro.

Doctorul Sorin Oprescu are luni sansa de a deveni liber. Contesta la Curtea de Apel arestarea pentru ca se considera nevinovat. Ii e teama insa ca in realitate nu se va intampla deloc asa, cata vreme unul dintre judecatorii care ii analizeaza cererea este nimeni alta decat Cameilia Bogdan, magistratul care l-a trimis dupa gratii, printre altii, si pe Dan Voiculescu.

Oprescu nu stie daca sa fie suparat pe procurori sau pe oamenii de afaceri care sustin ca l-au mituit si l-au denuntat la DNA. Parca era mai confortabil statutul de martor pe care-l avea in iulie, cand a fost chemat pentru declaratii in dosarul unui subaltern.

Judecatorul care i-a emis mandatul de arestare pentru 30 de zile ii reproseaza lui Oprescu ca in loc sa ii dea pe mana procurorilor pe functionarii corupti, dar si pe oamenii de afaceri care le cumpara bunvointa, ar fi preferat sa intre in piramida corupta si sa castige bani ilegal.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO